Se på kort

hæle 

gav 170 virksomheder i dette område

Hæle- & Nøglebaren

Lukket

(5)

Bryggergade 47400 Herning
logo

Reparation af fodtøj. Fremstilling af forskellige skilte. Blok af fodtøj, syninger, limning.Fremstilling af forskellige nøgler, bl.a. Ruko til f.eks. campingvogn eller bil, også til biler med startspærre.

Mr. Lihn Skoreparation Amager Centeret - Sko & Nøgler

Lukket

Reberbanegade 32300 København S
logo

Der er ikke den skoreparation der ikke kan lade sig gøre hos Mr. Lihn. I mere end 50 år har Mr. Lihn være synonym med skoreperation, og de gamle dyder bliver holdt i live hos os. Vi er fagudlærte service-skomagere med fagliheden i fokus. Et højt serviceniveau er fundamentet for vores forretninger, og vi sætter derfor stor fokus på den gode oplevelse.

Den rullende Fodpleje Svendborg

(1)

Karen Skrams Vej 85700 Svendborg
logo

Fodplejer Jette Weber kommer når du har brug for det. Jeg er mobil fodplejer og kommer til dig om det er i et privat hjem, et plejehjem eller et ældre center.Ring til mig på tlf. 50 91 26 94 så finder jeg en tid der passer dig.

Ortopædisk Håndskomageri Åbyhøj ApS

Lukket

(5)

Silkeborgvej 2358230 Åbyhøj
logo

Ortopædisk Håndskomageri er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder: Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg. Ortopædiske tilretninger af fabriksfodtøj. Reparation af alt øvrigt fodtøj. Andet sortiment: Salg af specielt fabriksfodtøj, salg af skocreme, snørebånd m.v.

Ortopædskomageren Viborg

Lukket

Gravene 398800 Viborg
logo

Ortopædskomager Robert Hansen er specialist i at lave ortopædisk fodtøj, indlæg, såler, ændringer m.m. Ring for yderligere information.

Ortopædisk Håndskomageri Randers ApS

Lukket

Bøsbrovej 1A8940 Randers Sv
logo

Vi er et moderne firma med over 35 års erfaring og har kun fagligt dygtige/engagerede medarbejdere.Vores job er at levere tidssvarende individuel ortopædisk fodtøj af høj kvalitet og stor værdi for brugerne.Vi har igennem alle årene haft samarbejde med statsautoriserede fodterapeuter og senest også med Steno afdelingerne på hospitalerne.Vi er specialister i individuelle løsninger efter mål, og har en bred vifte af løsnings muligheder indenfor Ortopædisk fodtøj, bandager og fodindlæg.

Jarlens Skomageri

Lukket

Nørrebrogade 352200 København N
logo

Vi har 2 Skomager butikker i det centrale København vi har adresse på Nørrebrogade 35 på Nørrebro samt på Frederiksborggade 48, 2 minutters gang Nørreport station. Kvaliteten og håndværket er vigtigt for os. Har du nedslidte hæle kan disse bygges op igen. De fleste sko kan reddes, vi sørger for at du får dine sko tilbage i allerbedste stand.Vi tilbyder kopi af nøgler, samt kan udføre de fleste reparationer i læder. Kontakt os for mere information.

Mister Minit

Lukket

Hobrovej 4529200 Aalborg Sv
logo

Hos Mister Minit reparerer og sælger vi tilbehør til sko og støvler, og vi har et stort udvalg af hæle, såler, snørebånd, skocreme, imprægnering og meget mere, der giver dine sko nyt liv.Høj kvalitet og god kundeservice, er det vi leverer. Mister Minit præges af en stor faglig stolthed, som blandt andet kommer til udtryk gennem vores hjælpsomme og kompetente kundeservice.

Torveskomageren

Lukket

Axeltorv 5c4700 Næstved

Faguddannet skomager med 30 års erfaring. Alt i sko reparationer. Slibning af knive - Nøgleservice - Gravering af skilte og hundetegn.

Ortopædisk Håndskomageri v/ Conny Guldbæk

Lukket

Danmarksgade 206700 Esbjerg
logo

Velkommen til Ortopædisk håndskomageri v/Conny Guldbæk og Statsautoriseret Fodterapeut Udo Rolschau. Ortopædisk håndskomageri tilbyder kvalitetssko, der laves fra bunden. På vores hjemmeside kan du læse lidt om os og hvad vi tilbyder!

Hørsholm Midtpunkts Sko & Nøgleservice

Lukket

Hørsholm Midtpunkt 1412970 Hørsholm
logo

Hos Sko og Nøgleservice kan vi hjælpe dig med lidt af hvert. Vi kan fx reparere dine sko eller kopiere en nøgle for dig – eller andre små praktiske ting, som hurtigt skal klares i hverdagen. Du finder Sko og Nøgleservice på 1. sal i Hørsholm Midtpunkt. Vi har mange års erfaring med alt, hvad vi laver, så du kan være helt tryg, når du afleverer dine ting hos os. Vi garanterer hurtig levering og altid rimelige priser. Vi laver alt, lige fra nedslidte sko til gravering af dørskilt og knivslibning.

Skomager

Lukket

Frederiksborgvej 892400 København Nv

Hælebaren T

Hasselvej 14622 Havdrup

Mister Minit A/S Kolding Storcenter

Skovvangen 426000 Kolding

Mister Minit - Kolding Storcenter

Skovvangen 426000 Kolding

Skomageren

Lukket

Lykkegårdsvej 106000 Kolding

Gentofte Sko Og Nøgleservice

Gentoftegade 682820 Gentofte

Refresh /V Adam Zdunek

Vestergade 6B, 1. sal. tv7100 Vejle

Ballerup Sko-Låse-Nøgleservice

Grantofteparken 222750 Ballerup

A. C. Sko & Nøgler

Østergade 76400 Sønderborg

Hælebaren City

Østergade 261100 København K

Byens Skomageri & Nøgleservice ApS

Gravene 9, st. sal. 18800 Viborg

Cleanshoe

Pogebanken 8A4681 Herfølge

Catch Repair Cafe Christianshavn

Strandgade 381401 København K

Reshop Vintage

Haslegårdsvej 88210 Aarhus V