Se på kort

hætteopvaskemaskiner 

gav 8 virksomheder i dette område

Hobart Scandinavia ApS

Lukket

Håndværkerbyen 272670 Greve
logo

Vi er et selskab i den multinationale amerikanske koncern Illinois Tool Works. Vi har en ledende position i Danmark når det drejer sig om leverancer af storkøkkenprodukter. Blandt andet leverer vi de velkendte produkter fra HOBART og FOSTER som har været på det danske marked en årrække. Kvalitet og service er nøgleord i vor virksomhed.

E.J. Service A/S

Lukket

Cikorievej 545220 Odense Sø
logo

Vi er et storkøkkenfirma med over 30 års erfaring. Vi har kunder i hele landet dog primært på Fyn og i Jylland. Vi er altid friske med et uforpligtende tilbud. Vi forhandler næsten alt og næsten alle mærker indenfor storkøkkenudstyr. Vi kan også tilbyde brugt udstyr. Da vi selv importerer meget af det professionelle udstyr, er vi meget konkurrencedygtige. Vi har tit nogle lagertilbud og demomodeller. Ring og hør på disse, eller kig på vores hjemmeside.

Fyns Storkøkken Service

Åbent

Rynkebyvej 2685350 Rynkeby
logo

Fyns Storkøkken Service tilbyder reparationer af industrikøkken inventar i hele landet. Vi servicerer både store og små virksomheder, om det er kunden med de 50+ butikker i landet eller enkeltmandsvirksomheden, så skelner vi ikke - vi løfter opgaven og værdsætter alle kunder.

O.S Teknik

Egedal 176100 Haderslev

Birch Service

Åbent

Rynkebyvej 2685350 Rynkeby
logo

Birch Service tilbyder reparationer af industrikøkken inventar i hele lanndet. Vi servicerer både store og små virksomheder, om det er kunden med de 50+ butikker i landet eller enkeltmandsvirksomheden, så skelner vi ikke - vi løfter opgaven og værdsætter alle kunder.

Pj Service / Isenkram Online

Randersvej 3708200 Aarhus N

Statager & Partner AS

Vikingevej 289400 Nørresundby

Bon Multi Service

Skovlunde Byvej 30A, 1. sal.2740 Skovlunde