Om firmaet

Hos Højvang Entreprenør ApS i Skibby udføres alle former for kloak- og entreprenørarbejde for private og erhverv fra Holbæk, Frederikssund og omegn. Mange af vores opgaver som entreprenørfirma sker i forbindelse med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 68 88...
Adresse

Præstemarken 1

4050 Skibby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Hos Højvang Entreprenør ApS i Skibby udføres alle former for kloak- og entreprenørarbejde for private og erhverv fra Holbæk, Frederikssund og omegn. Mange af vores opgaver som entreprenørfirma sker i forbindelse med byggemodning, nybyggeri og renovering. Vi kan også lave en terrasse eller udføre en akut slamsugning. Vi er naturligvis autoriseret kloakmester.

Vi tilbyder

​Vi laver forskellige former for jord- og anlægsarbejde såsom udgravning til fundamenter, etablering af kloakker og afrømning af muld. Samtidig påtager vi os også gerne bortkørsel af jord og byggeaffald. Vi udfører endvidere gravearbejde i forbindelse med etablering af blandt andet jordvarme samt alle andre arbejdsopgaver for en entreprenør.

​Vi har stor erfaring med brolægning, og vi anlægger gerne en ny terrasse i haven eller en indkørsel foran huset. Vi har naturligvis de rette kompetencer til at lave en korrekt belægning, hvor vandet ikke løber hen til soklen, og hvor frosten ikke ødelægger belægningen efter en vinter eller to.

Vi udfører mange forskellige opgaver såsom:

-Kloakarbejde

-Brolægning

-Slamsugning

-Spuling

-Snerydning

-Jord- og anlægsarbejde

-Andre opgaver for en entreprenør

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at få flere informationer om vores ydelser, samtidig udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en entreprenøropgave. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvis det er nødvendigt, og hvis du gerne vil drøfte dine ønsker og behov.​​

Du kan ringe til din lokale entreprenør på telefon 23 68 88 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@mj-hoejvang.dk.

Højvang Entreprenør ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Højvang Entreprenør ApS

Omsætning

2 036 tkr

Afkastningsgrad

-19.09 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Højvang Entreprenør ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Højvang Entreprenør ApS

CVR-nr:

38808109

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

12-07-2017

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

23688800

23 68 88 00

2368 8800

23 688 800