Se på kort

høreværn 

gav 420 virksomheder i dette område

Lyreco Danmark A/S

(5)

Lykkegårdsvej 104000 Roskilde
logo

Lyreco er en af Skandinaviens største leverandører af produkter og løsninger til arbejdspladsen. Vi har et bredt udvalg af produkter til både store og små private og offentlige virksomheder og organisationer. Det er vores mål at gøre arbejdsdagen nemmere via et højt serviceniveau og et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Lyreco Danmark er en del af Lyreco Skandinavien, som i dag har 600 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Roskilde, men vi har også kontorer i Sverige og Norge.

Ørelægens Hørehjælp

(3.5)

Brønshøjvej 42700 Brønshøj
logo

Hyggelig, privat høreapparatbutik med professionelt uddannet personale under supervision af speciallæge i øre-, næse-, halssygdomme. Høreprøver udføres i Danmarks dokumenterede bedste lydboks. Uvildig rådgivning i.f.m. valg af høreapparattype og fabrikant. 4 års service og garanti af dine høreapparater. Hvis vi ikke kan tilfredsstille dit hørebehov, kan du indenfor 3 måneder ombytte eller frit returnere dine høreapparater omkostningsfrit. Vores priser er landets laveste til kvaliteten.

Hørecenter-NORD

Brandstrupsgade 12, kl., kl. sal.9000 Aalborg
logo

Tilbyder Gratis høreprøve og vi har høreapparater fra 0 kr.Høj service og faglighed hver gang.Vi er en Uvildig høreklinik som forhandler alle kendte mærker, såsom Widex, Signia, GN Resound, Oticon og Phonak.Jeg har mere end 17 år i faget audiologi.Jeg Kommer rundt i hele NordjyllandHos mig sætter jeg, dig i fokus.Gratis HøreprøveGratis service og garanti i 4 årHøreapparater fra 0 kr. (med offentlig tilskud)Hjemmebesøg og plejehjemsbesøg

Matkom.dk

Jens Juuls Vej 108260 Viby J
logo

matkom.dk er en webshop med fokus på kvalitetsfugeprodukter til alt lige fra den store entreprenørvirksomhed til gør-det-selvmanden eller -damen. I vores sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener.Hos os er du sikret kvalitet samt professionel og dedikeret rådgivning.

Helene's Høreklinik / Ørepropper v/Helene Broncano

Vigerslevvej 1422500 Valby
logo

Jeg er udlært i Høreklinikken på Sønderborg Sygehus i 1988 og har arbejdet som audiologist siden. Helene’s Høreklinik har ingen special aftale med noget høreapparat firma, så jeg forhandler alle de kendte mærker. Klik ind på klinikkens hjemmeside og læs mere.

Hørecenter Als ApS

Helgolandsgade 9, 1. sal.6400 Sønderborg
logo

Hørecenter Als ligger i Sønderborg og med en afdeling i Nordborg hos Profil Optik, Stationsvej 6, hvor vi hjælper kunderne på vores høreklinik eller ved gratis hjemmebesøg i et større område, som blandt andet Nordborg og Gråsten. Vi har mere end 15 års erfaring. Vi kommer både i folks hjem, og på plejehjem for at lave høreprøver, og for at vejlede om vores høreapparater, men kunderne er også velkomne på vores hørecenter. Vi tilbyder også høreværn til musikere og virksomheder.

Østjyllands Hørecenter ApS

(5)

Vestergade 38B8963 Auning
logo

Østjyllands Hørecenter ApS er en mobil høreklinik, og tilbyder dig at få tilpasset høreapparater i dit eget hjem.

Allround ApS

Kjeldsmarkvej 27600 Struer
logo

Velkommen til Allround Musik - din professionelle musikforhandler på nettet. Besøg vores musikbutik i Struer, hvor du kan se, dufte og prøve instrumenterne på egen hånd.

AudioNova Hørecenter

Østerbrogade 1052100 København Ø
logo

AudioNova Hørecenter

Østergade 18450 Hammel
logo

AudioNova Hørecenter

Torvet 27330 Brande
logo

AudioNova Hørecenter

Toldboden 1, 4. sal B8800 Viborg
logo

AudioNova Hørecenter

Grønlandsvej 1, 1. sal8700 Horsens
logo

AudioNova Hørecenter

Skanderborgvej 2158260 Viby J
logo

AudioNova Hørecenter

Laurits Olsens vej 75 1. sal - dør 184 i Hvidovrecentret2650 Hvidovre
logo

AudioNova Hørecenter

Algade 59A5500 Middelfart
logo

AudioNova Hørecenter

Håndværkertorv 37700 Thisted
logo

AudioNova Hørecenter

Jernbanegade 27200 Grindsted
logo

AudioNova Hørecenter

Kirkegade 33300 Frederiksværk
logo

AudioNova Hørecenter

Vejlegade 24900 Nakskov
logo

AudioNova Hørecenter

Vestergade 309400 Nørresundby
logo

AudioNova Hørecenter

Algade 494220 Korsør
logo

AudioNova Hørecenter

Nørreport 16, lokale 1296950 Ringkøbing
logo

AudioNova Hørecenter

Bredgade 407400 Herning
logo

AudioNova Hørecenter

Odensevej 15610 Assens
logo