Om firmaet

Habanos Nordic AB er leverandør af Cubanske Cigarer. Habanos Nordic AB er et 100% ejet datterselskab til Habanos SA, som er eneforhandler af Cubanske cigarer og cigarillos til hele verden. Hovedkontoret ligger i Göteborg og her...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 11 39...
Adresse

Martin Bencher Airfreight ApS

Petersdalvej 1A, 3. sal. sal

2770 Kastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser
Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Habanos Nordic AB er leverandør af Cubanske Cigarer. Habanos Nordic AB er et 100% ejet datterselskab til Habanos SA, som er eneforhandler af Cubanske cigarer og cigarillos til hele verden. Hovedkontoret ligger i Göteborg og her ligger også Nordeuropas største humidor. Vi har også kontor og lager i Danmark. Vi fører Cubanske Cigarer og Cigarillos, som er blandt det ypperste tobak, man kan få. Herudover har vi et bredt sortiment af humidorer, cigarklippere, cigarbor og andet cigartilbehør.

Generel beskrivelse

Alle Habanos er cubanske cigarer, men ikke alle cubanske cigarer er Habanos.

En Habano består udelukkende af Tabaco Negro Cubano, som er den sorte indenlandske tobak fra øens bedste tobak zoner. Der er blevet gjort adskillige forsøg uden for Cuba, for at efterligne ægte Havana cigarer, men ingen frø af tobakken af cubansk oprindelse har været i stand til at opnå samme kvalitet. I 1860'erne indførte man et bælte, et kvalitets badge for ægte Havana cigarer, som er blevet et populært samlerobjekt.

Habanos Nordic ABs valgte links

Bedømmelser

Wassim Hamid

Mere end et år siden

De bedste og eneste cubanske cigarer I Danmark

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Habanos Nordic AB

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Habanos Nordic AB findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Habanos Nordic AB

CVR-nr:

30653890

Selskabsform

Anden udenlandsk virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

463500 Engroshandel med tobaksvarer

Startdato:

01-09-2007

Ledelse/Administration
Habanos Nordic

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

23113930

23 11 39 30

2311 3930

23 113 930