Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Office logo

Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Office

Om firmaet

HAMAMATSU PHOTONICS har gennem de sidste 50 år udviklet sig til verdens førende firma indenfor optisk lys detektion, lyskilder, microfocus røntgen kilder og systemer til måling af fluorescens, røntgen, wafers/IC inspection og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 20 93...
Adresse

Lautruphøj 1-3

2750 Ballerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Office Fotoartikler - Engros, Ballerup - 1
Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Office Fotoartikler - Engros, Ballerup - 2
Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Office Fotoartikler - Engros, Ballerup - 3

Om os

HAMAMATSU PHOTONICS har gennem de sidste 50 år udviklet sig til verdens førende firma indenfor optisk lys detektion, lyskilder, microfocus røntgen kilder og systemer til måling af fluorescens, røntgen, wafers/IC inspection og ultra hurtige lys-fænomener.

Generel beskrivelse

Vi leverer halvledere, elektronrør, komplette fotosystemer og laserprodukter (fotodioder, foto-IC'er, PSDs, IR-detektorer og imagers). Vore produkter udmærker sig ved deres følsomhed, ydeevne, stabilitet og holdbarhed. De fint afbalancerede produkter dækker hele spektret af multiplikatorer for lyskilder, scannere og optisk fiber, sensormoduler eller PET plader for UV-stråling systemer. Anvendes indenfor fremstilling af halvledere, biokemi eller i proceskontrol.

Vores nyeste division, fremstiller lasere, CW halvleder lasere, pulserende lasere og højtydende halvleder lasere. Vores produkter er testet efter internationale standarder og er internationalt kendt for deres høje kvalitet.

Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Danish Offices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

70209369

70 20 93 69

7020 9369

70 209 369