Om firmaet

Jeg hedder Annie Lauritzen. Jeg har gennem det meste af mit voksenliv været passioneret omkring at hjælpe mennesker, der har det svært, med at få mere kærlighed ind i deres liv.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 13 61...
Adresse

Jernbanegade 12G

4000 Roskilde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg hedder Annie Lauritzen. Jeg har gennem det meste af mit voksenliv været passioneret omkring at hjælpe mennesker, der har det svært, med at få mere kærlighed ind i deres liv.

Om mig

Gennem mine snart 20 års erfaring som psykoterapeut har jeg observeret èn ting, som er fælles og som går igen hos de fleste mennesker, der gennem årene har opsøgt mig. Uanset hvad, de har været udsat for, eller hvad de har haft brug for på arbejde med.

Nemlig udfordringer i forhold til vigtige relationer, især kærlighedsrelationer eller mangel på samme.

Det har derfor haft mit naturlige fokus, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå mere selvrespekt og selvkærlighed og dermed mere glæde og balance ind i dit kærlighedsliv. Min erfaring er, at når du giver dig selv rum til at arbejde seriøst med dig selv, med fokus på forholdet til dig og dine relationer, så får du mulighed for at vokse og blive gladere som menneske og generelt langt mere tilfreds med dit liv.

Jeg tilbyder psykoterapi

At vælge at gå i terapi, er en effektiv og meget selvkærlig måde at tage hånd om dig selv og tage ansvar for dig, dit liv og din personlige udvikling.

Det er også en måde, hvorpå du kan tage dig selv alvorligt. Du får et rum, hvor det drejer sig om dig og kun dig. Man kan med andre ord sige, at det er en måde at drage omsorg for dit ”sårede indre barn”. Men det er også en modig beslutning. Det kræver mod, at dykke ned i de gamle sårbare issues, sår og blå mærker på sjælen.

Den proces vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i, hvor du er i dit liv her og nu og sammen kigger vi på, hvilke temaer og udfordringer du kæmper med og hvad du specifikt har brug for hjælp til at arbejde med. Jeg kan hjælpe dig med, sætte ord på og bearbejde tidligere oplevelser. Vi kigger på den måde bagom dine udfordringer, hvilket er med til at give dig forståelse for din situation samt redskaber til at bryde gamle uhensigtsmæssige handlemønstre.

Harder Terapis valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Harder Terapi

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Harder Terapi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Eksistential Harder Terapi

CVR-nr:

33555652

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-09-2021

Ledelse/Administration
Annie Rosabel Lauritzen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

30136146

30 13 61 46

3013 6146

30 136 146