Om Hardpart

Salg af industrikomponenter, specialfremstillede dele, samt værktøj til private.

Om os

Hardpart er stiftet på baggrund af en daglig irritation over, at man som privatperson ikke har de samme muligheder som industrien, i forhold til at skaffe de rigtige komponenter, samt det ønskede værktøj, men var tvunget til at nøjes med det udvalg byggemarkederne valgte at tage hjem.

Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring, fra metal, plast og maskinbyggerindustrien, og har derigennem skaffet os nogle rigtig gode kontakter, og kan skaffe langt det meste af hvad man kan få brug for, til sine projekter.

Hvis ikke det kan skaffes, kan vi i de fleste tilfælde finde frem til en pris på at få det fremstillet, eller vi kan fremstille det på vores eget værksted.

Hos Hardpart, er vi vant til at tage et projekt, fra en ide, og et par streger på er brugt serviet, til et færdigt produkt, monteret og godkendt hos kunden, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os, før ideen er tænkt til ende. I mange tilfælde kan vi komme med input, der kan hjælpe dig videre i processen.

Vi har stor erfaring med at konstruere tegninger i 3D, samt arbejdstegninger i 2D og kan hjælpe dig med at tage din ide videre til et håndgribeligt produkt. Om du ønsker at vi producerer der færdige emne, eller kun laver tegningerne til dig, så du selv kan fremstille det, er helt op til dig.

Desuden tilbyder vi service og vedligehold af dit el-værktøj. På denne måde kan du forlænge dit kvalitetsværktøjs levetid samt undgå farlige fejl på dine værktøjer.

Hos Hardpart, er et tilbud altid gratis og uforpligtende

Salg og service

Lad os stå for din opgave

Hos os kan vi hjælpe dig med din opgave. Uanset om du skal have hjælp til en lille opgave eller et større, mere omfattende projekt. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor. Vi stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til dig. Hvis ikke du får svar på dine spørgsmål her, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Gratis tilbud

Vi har nok alle stået i en situation, hvor vi har købt det billige værktøj i byggemarkedet, da vi ikke vidste hvilket værktøj der ville egne sig til opgaven, eller hvor vi skulle skaffe det fra. Alternativt har vi måske opgivet en ide til et projekt, da vi ikke kunne overskue hvordan ideen kunne omsættes til virkelighed.

Fremover behøver du ikke stå i denne situation. Hvis du kontakter Hardpart, kan vi hjælpe dig med rådgivning, vedrørende hvilke værktøjer der egner sig bedst til den ide du har, eller et tilbud på de komponenter du mangler. Vi kan også hjælpe dig med at definere hvilke dele du skal bruge til et givent projekt. Det koster ikke noget at spørge os, og måske kan vi hjælpe dig med at få din ide til at blive til virkelighed.

På baggrund af vores store erfaring, fra metal, plast og maskinbyggerindustrien, ved vi at misforståelser kan medføre forsinkelser, og unødvendige omkostninger. Derfor bruger vi meget tid på at sætte os ind i netop din forespørgsel, da vi derved bedst kan hjælpe dig videre med dit projekt. Om din forespørgsel kan løses på få minutter, eller det kræver flere måneders gennemgang, med flere møder, er et tilbud altid gratis og uforpligtende. Vi er ikke kede af at henvise dig til en konkurrent, hvis ikke vi kan tilbyde dig en løsning vi mener er konkurrencedygtig. For os er det vigtigste mål, at dit projekt bliver en succes. Om dit projekt drejer sig om en enkelt skrue, eller en stor maskine, er ikke vigtigt for os. Det der betyder noget, er at du får succes med dit projekt.

Billedgalleri

  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 1
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 2
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 3
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 4
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 5
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 6
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 7
  • Hardpart Værktøjsmagasiner, Silkeborg - 8

Hardpart, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHardpart
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:30-07-2021
CVR-nr:42570257
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche479113 Detailhandel med husholdnings- eller boligudstyr, bortset fra elektriske apparater, via internet, 475220 Byggemarkeder og værktøjsmagasiner

Ledelse/Administration

Anton Christopher HansenFuldt ansvarlig deltager