Om Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Hos Hartvigsen & Hein er vi dedikerede og erfarne kiropraktorer og fysioterapeuter, der tilbyder udredning, behandling, rådgivning og genoptræning af ryg-, nakke- og lændesmerter samt hovedpine og andre smerter fra muskler, led og nerver. Vi ser børn, unge, voksne og ældre. Vi har røntgen, ultralyd og egen træningssal.Vi er også forskere, undervisere og censorer, så du er sikret høj faglig kvalitet baseret på den nyeste viden.Mulighed for tid samme dag. Ring eller benyt vores online booking

Kiropraktik og fysioterapi

Vi varetager behandling og genoptræning af rygsmerter, nakkesmerter, idrætsskader og andre gener i muskler og led så som piskesmæld, iskias, tennisalbue, golfalbue, smerter i skulder, albue, håndled, hofte, knæ eller fod. Vi kan afhjælpe hovedpine og svimmelhed, der stammer fra nakken, og vi behandler spædbørn for f.eks. kolik, skrigeture eller favoritside af hovedet. Store børn behandles for hovedpine, smerter i nakke og ryg samt sportsskader.

Kiropraktorer: Lisbeth Hartvigsen, Tina Hein Lauridsen, Kristina Boe Dissing, Sine Kiilerich Andresen, Signe Fuglkjær, Kristoffer Weisse, Casper Brink Hansen og Jacob Neckelmann. Kiropraktorerne er autoriserede og har overenskomst med den offentlige sygesikring. De varetager al kiropraktisk behandling på klinikken og deltager løbende i efteruddannelse. De er desuden tilknyttede Syddansk Universitet og Kiropraktorernes Videnscenter som forskere, undervisere og censorer. Derfor er du altid sikker på at møde den højeste faglige kvalitet baseret på den nyeste viden.

Fysioterapeuter: Jesper Hoeg, Julie Larsen og Anne Mette Pedersen. Varetager fysioterapeutisk behandling og træning. Træning foregår i egen træningssal, enten som individuel instruktion eller holdtræning. De tilbyder GLA:D® Ryg, Superviseret Individuel Træning på hold samt træning for folk med slidgigt i hofter og knæ.

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætskliniks valgte links

Billedgalleri

  • Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik Kiropraktor, Odense - 1
  • Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik Kiropraktor, Odense - 2
  • Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik Kiropraktor, Odense - 3
  • Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik Kiropraktor, Odense - 4

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration