Om Hatting A/S

Ingen kunde hos A/S Hatting-KS skal være i tvivl om, hvilken virksomhed, de handler med. Der skal være fuld klarhed over eksempelvis ejerforhold, beslutningstagere og viden om de værdier, som vores virksomhed styres efter.

Generel beskrivelse

Vi ønsker gennem vores personlige og detaljerede kendskab til vores eksisterende kunder at skabe et mersalg. Det kan vi lykkes med, da vi alligevel er i ugentlig telefonisk kontakt med hovedparten af vores kunder.

Desuden ønsker vi at skabe en større binding til vores eksisterende kunder gennem øget samarbejde, bonusordninger m.v. Grunden til dette ønske er, at strukturudviklingen indenfor svineproduktion går i retning af færre, men større besætninger end vi ser i dag. Det betyder, at den enkelte kunde bliver mere betydningsfuld for os end tidligere.

Gennem yderligere anvendelse af hele A/S Hatting-KS' værdikæde vil vi udvikle vores nuværende marked, således at A/S Hatting-KS i fremtiden kan tilbyde andre produkter og ydelser til eksisterende kunder, samtidig vil vi også opsøge nye danske kunder.

Prispolitikken på sædprodukter skal skabe en indtjening til vores ejere, samtidig med at A/S Hatting-KS´andel af løbninger fastholdes.

Billedgalleri

  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 1
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 2
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 3
  • Hatting A/S Dyreinsemination, Horsens - 4

Hatting A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHATTING A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:27-08-2009
CVR-nr:32441483
Selskabskapital20000000
Omsætning-
NACE-branche016200 Serviceydelser i forbindelse med husdyravl, 462100 Engroshandel med korn, uforarbejdet tobak, såsæd og foderstoffer

Ledelse/Administration

Per Granly HansenAdm. direktør
Henning HaahrBestyrelsesformand
Peter IversenNæstformand
Linda Kaas JohansenBestyrelsesmedlem
Michael Skovlund ChristensenBestyrelsesmedlem
Lotte Broholm AndersenBestyrelsesmedlem
Jens Jørgen HenriksenStifter
Niels Gottrup MikkelsenStifter
Kjeld JohannesenStifter
Ove ThejlsStifter

Viser 4 af 10

Alternative nummerformater

7015990970 15 99 097015 990970 159 909