Om firmaet

Ingen kunde hos A/S Hatting-KS skal være i tvivl om, hvilken virksomhed, de handler med. Der skal være fuld klarhed over eksempelvis ejerforhold, beslutningstagere og viden om de værdier, som vores virksomhed styres efter.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 15 99...
Adresse

Oensvej 48

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 12:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Ingen kunde hos A/S Hatting-KS skal være i tvivl om, hvilken virksomhed, de handler med. Der skal være fuld klarhed over eksempelvis ejerforhold, beslutningstagere og viden om de værdier, som vores virksomhed styres efter.

Generel beskrivelse

Vi ønsker gennem vores personlige og detaljerede kendskab til vores eksisterende kunder at skabe et mersalg. Det kan vi lykkes med, da vi alligevel er i ugentlig telefonisk kontakt med hovedparten af vores kunder.

Desuden ønsker vi at skabe en større binding til vores eksisterende kunder gennem øget samarbejde, bonusordninger m.v. Grunden til dette ønske er, at strukturudviklingen indenfor svineproduktion går i retning af færre, men større besætninger end vi ser i dag. Det betyder, at den enkelte kunde bliver mere betydningsfuld for os end tidligere.

Gennem yderligere anvendelse af hele A/S Hatting-KS' værdikæde vil vi udvikle vores nuværende marked, således at A/S Hatting-KS i fremtiden kan tilbyde andre produkter og ydelser til eksisterende kunder, samtidig vil vi også opsøge nye danske kunder.

Prispolitikken på sædprodukter skal skabe en indtjening til vores ejere, samtidig med at A/S Hatting-KS´andel af løbninger fastholdes.

Hatting A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hatting A/S

Omsætning

82 237 tkr

Afkastningsgrad

9.15 %

Antal ansatte

187

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hatting A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HATTING A/S

CVR-nr:

32441483

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

20 000 000

NACE-branche

016200 Serviceydelser i forbindelse med husdyravl

462100 Engroshandel med korn, uforarbejdet tobak, såsæd og foderstoffer

Startdato:

27-08-2009

Ledelse/Administration
Per Granly Hansen

Adm. direktør

Henning Haahr

Bestyrelsesformand

Peter Iversen

Næstformand

Linda Kaas Johansen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Alternative nummerformater

70159909

70 15 99 09

7015 9909

70 159 909