Om firmaet

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 68 80...
Adresse

Hornsyld Industrivej 5

8783 Hornsyld

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Generel beskrivelse

Helge Frandsen A/S er et familieejet aktieselskab, startet i 1986 og økonomisk velfunderet. Firmaet var det første til at introducere strålevarme til opvarmning af mellemstore og store bygninger gas på det danske marked. Siden da har vi løst en lang række store og små opvarmningsopgaver og besidder i dag stor erfaring og ekspertviden indenfor industrivarme løst med strålevarme og luftvarme.

I 1992 blev firmaets aktiviteter udvidet med udlejning af stillads og salg og udlejning af telthaller til industribrug. I dag ulejer vi endvidere lifte til ethvert formål.

Se meget mere på www.hfas.dk

Helge Frandsen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Helge Frandsen A/S

Omsætning

34 172 tkr

Afkastningsgrad

5.83 %

Antal ansatte

38

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Helge Frandsen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Helge Frandsen Stilladser A/S

CVR-nr:

15013230

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

773200 Udlejning og leasing af entreprenørmateriel

773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n.

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

01-01-1991

Ledelse/Administration
Peter Sven Sørensen

Adm. direktør

Susanne Schou Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Peter Sven Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Bent Jensen Krogh

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Kategorier
Søgeord
liftudlejning, Varmeløsninger, Varmeanlæg, Stilladser, Klimalofter, Trailerlifte, GALLETTI S.P.A., Selvkørende bomlifte, Stilladsmontering, Leje af lifte, Totalinddækning, Vandkaloriferer, Brugte lifte, Saxlifte, Brink Luchtverwarming, Lette stilladser, Bomlifte, Skakte, Ventilationsanlæg, Udlejning af lifte, Kranflytbare stilladser, Industristilladser, Rørstilladser, Kørestilladser, Sakslifte, Fraccaro Srl., Strålevarmeanlæg, HEWI Systemer, Murerstilladser, Powrmatic, Personhejse, Terrassevarmer, Leje af stilladser, Indeklima, Platforme, Broer, entreprenørarbejde, Waterstrip, Skorstensstilladser, Clifton Engineering Ltd., Udlejning af stilladser, Patio Heater, Rådgivning om industrianlæg, Arbejdsplatforme, Gasvarmeanlæg, Fraccaro, Industrivarme, Faldsikring, Materialehejse, Presenningstelte, Patioheater, Materialeudlejning, Panrad, Lufttæpper, Reparation af lifte, Gasvarme, Gasstrålevarme, Systemstilladser, årseftersyn, Hewi, Stilladsoverdækning, Hjulkørende stilladser, Industrivarmeanlæg, Powrmatic Ltd., Bukkestilladser, Haller, Kaloriferevarme, Brink, lifte og liftudlejning, Byggepladstelte, Letmetalsstilladelser, Stilladsnet, Rullestilladser, Facadestilladser, Metalstativer, varmegenvinding, Gaskaloriferer, Stilladsinddækning, Caloriferer, Luftvarme, Liftservice, Hovedeftersyn, Bygningsstilladser, Kaloriferer, Strålevarmepaneler, Strålevarme, Girad, Stilladsudlejning, Overdækningspresenninger, Bæltelifte, Personlifte, Speciallifte, Liftkontrol, Overdækninger, Stålstilladser, Lastvognslifte, Bilmonterede lifte, Terrængående lifte, Selvkørende diesel lifte, Udlejning af materiale, Opsætning af stilladser, Celsius 360, Lifte, Lagerplads, Celcius 360, Selvkørende saxlifte
Alternative nummerformater

75688033

75 68 80 33

7568 8033

75 688 033