Henneberg Stilladser ApS logo

Henneberg Stilladser ApS

Om firmaet

Henneberg Stilladser ApS leverer ydelser i form af stilladser til alle former for arbejde til renovering og nybyg på en sikker måde. Vi er et firma, hvor alle i virksomheden har fokus på at udføre vores arbejde...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 25 02...
Adresse

Lars Hennberg Jensen

Lyngevej 9

3400 Hillerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Henneberg Stilladser ApS leverer ydelser i form af stilladser til alle former for arbejde til renovering og nybyg på en sikker måde. Vi er et firma, hvor alle i virksomheden har fokus på at udføre vores arbejde sikkerhedsmæssigt korrekt og har know how inden for alle typer opgaver. Vi bestræber os på at være der for kunderne og indfri alles behov, lige fra håndværkeren på sagerne, til kunderne og byggeherren inden for bygge og anlæg. Det gør os til en god sparringspartner til at løse opgaverne.

Henneberg Stilladser ApS

Henneberg Stilladser ApS er en dygtig virksomhed der opererer i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland, og leverer ydelser i form af stilladser, til alle former for arbejde. Det er uanset om det vedrører renoveringer, nye byggerier eller noget helt tredje.

Henneberg Stilladser har stor viden og know-how inden for vores kerneområde og vi forsøger at levere en god service, når vi løser opgaver for vores kunder. Alle opgaver er vigtige for os og vi bestræber os på at løse dem både hurtigt og effektivt.

Der kan til tider være mange interessenter i bygge –og renoveringsprojekter, med forskellige ønsker og behov. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle interesser og samtidig er vi en god sparringspartner til at løse de forskellige opgaver, via vores viden og erfaring med stilladser.

Stilladser til alle typer arbejde

Vi kan tilbyde mange forskellige stilladstyper, hvilket indebærer både facadestilladser og murerstilladser. Så uanset hvilken form for arbejde du skal have udført, kan vil hjælpe dig med stilladset.

Samtidig kan vi ligeledes hjælpe dig med overdækning, hvis taget eller håndværkerne skal beskyttes mod det danske vejr, der kan være både regnfuldt og med kraftig vind.

Hvis du er i tvivl om hvilken form for stillads du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok rådgive dig.

Henneberg Stilladser leverer kvalitet og sikkerhed

Et af de vigtigste områder for Henneberg Stilladser, er at vi kan tilbyde ydelser i høj kvalitet for vores kunder og det indebærer blandt andet at vi kan give jer brugbar vejledning og viden.

På den anden side er sikkerhed et vigtigt aspekt i bygge - eller renoveringsprojekter, specielt når det vedrører stilladser. Af den grund, har alle i virksomheden indsigt i, hvordan man udføre arbejdet sikkerhedsmæssigt korrekt og hvilken standarder man skal følge, for at tage sikkerhedsmæssige forbehold.

Det gør os til en stærk partner med sikkerhedsmæssig styrke og ydelser i høj kvalitet, hvis du har brug for stilladser - uanset om dit projekt er i København, Lyngby eller Helsinge.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.

Henneberg Stilladser ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Henneberg Stilladser ApS

Omsætning

7 607 tkr

Afkastningsgrad

1.80 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Henneberg Stilladser ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HENNEBERG STILLADSER ApS

CVR-nr:

31084652

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

773200 Udlejning og leasing af entreprenørmateriel

Startdato:

07-12-2007

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

20250203

20 25 02 03

2025 0203

20 250 203