Om firmaet

Hos HH Totalrengøring besidder vi stor erfaring indenfor erhvervsrengøring. Vi har igennem tiden udført rengøringsarbejde for en bred vifte af forskellige virksomheder – både store såvel som små. Uanset om der måtte være behov...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 92 23...
Adresse

Industrivej 13B

7700 Thisted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos HH Totalrengøring besidder vi stor erfaring indenfor erhvervsrengøring. Vi har igennem tiden udført rengøringsarbejde for en bred vifte af forskellige virksomheder – både store såvel som små.

Uanset om der måtte være behov for erhvervsrengøring af produktionslokaler, maskiner, ventilationssystemer, kontorarealer eller andet, er vi naturligvis altid klar til at give en hjælpende hånd med arbejdet.

Hos HH Totalrengøring kan du være stensikker på, at komme i kontakt med kompetente og dygtige fagfolk, som besidder stor erfaring indenfor erhvervsrengøring.

Uanset om I ønsker at få en hjælpende hånd med et større og mere omfattende arbejde, eller det blot er lettere rengøringsarbejde, der skal udføres, er vi det helt rigtige kort at have på hånden. Med dygtige og erfarne folk, kan I hos os være helt sikre på en god og ønskværdig løsning.

Hos HH Totalrengøring, udfører vi blandt andet:

- Kontor rengøring

- Synlig rengøring i hverdagen

- Industrirengøring

- Rengøring af institutioner

- Trappevask

Hh Totalrengøring ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hh Totalrengøring ApS

Omsætning

7 340 tkr

Afkastningsgrad

59.38 %

Antal ansatte

31

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hh Totalrengøring ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HH Totalrengøring ApS

CVR-nr:

37741884

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

62 500

NACE-branche

812210 Vinduespolering

Startdato:

13-05-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

97922360

97 92 23 60

9792 2360

97 922 360