Om firmaet

Jeg hedder Filippa Anabell Sølvig Bruun. Jeg bliver kaldt Anabell Bruun. Jeg har mange uddannelser, og dem deler jeg med dig i mine behandlinger. Jeg arbejder meget intuitiv og derfor blander jeg mine behandlinger. F.eks. når...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 94 23...
Adresse

Nyhusvej 28

4100 Ringsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg hedder Filippa Anabell Sølvig Bruun. Jeg bliver kaldt Anabell Bruun. Jeg har mange uddannelser, og dem deler jeg med dig i mine behandlinger. Jeg arbejder meget intuitiv og derfor blander jeg mine behandlinger. F.eks. når jeg giver healing, kan jeg blive vejledt til også at trykke på punkter på dit hoved, som anvendes i Kranio Sakral terapien/BARS. Jeg er kreativ og laver 3D kort, som jeg sælger. Jeg laver 5 DIY Diamond Painting, som jeg også sælger.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

20942339

20 94 23 39

2094 2339

20 942 339