Om Hjorth Bolig & Liebhaveri

Med en central placering i Jylland betjener vi det jyske boligmarked. Hos os møder du aldrig standardløsninger. Vi tilbyder et strømlinet koncept, der sikrer en skræddersyet markedsføringsstrategi til din ejendom. Vores mål er at levere en førsteklasses kundeoplevelse og en tryg, problemfri bolighandel. Med os får du en partner, der fokuserer 100% på din ejendom, fra første møde til salgsaftalen er underskrevet. Oplev forskellen med vores unikke tilgang.

Vil du sælge din bolig

Vi ved, at beslutningen om at sælge er stor, og vi behandler den beslutning med respekt. Sælg din bolig med tillid hos Hjorth Bolig & Liebhaveri og få den bedste pris for din ejendom. Vi har over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og vi yder hver gang en ekstra indsats for at sikre, at din ejendom sælges til den bedst mulige pris. Vi har flair for at finde de unikke og karakteristiske træk, som hver ejendom besidder og formidle dem til et budskab, der både vækker interesse og tiltrækker købere.

Hvad kan du forvente hos Hjorth Bolig & Liebhaveri

MDE står for Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Handler du med en ejendomsmægler, som er MDE, har du en kompetent og ansvarlig rådgiver ved hånden. Så hold øje med MDE-mærket, når du skal købe eller sælge bolig. Det er branchens kvalitetsstempel og din garanti for tryghed i bolighandlen.

Når du vælger os som din ejendomsmægler, får du ikke kun en engageret og professionel service, men også en garanti for kvalitet og tryghed. Vi er stolte af at være medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE), hvilket betyder, at vi opfylder de højeste standarder i branchen.

Som din engagerede ejendomsmægler repræsenterer vi ikke blot et navn, men også en dyb forpligtelse til at levere en enestående service i ejendomsmarkedet. Vores baggrund og vores værdier er fundamentet for det engagement, vi bringer til hvert hussalg.

Baggrund og værdier

Igennem vores tid i ejendomsbranchen har vi opbygget en solid ekspertise og en dyb forståelse for markedet. Vores passion for at hjælpe kunder med at realisere deres boligdrømme, er det, der driver os hver dag.

Vores tilgang som selvstændig ejendomsmægler er kendetegnet ved tre nøgleprincipper: Selvstændighed, professionalisme og innovation. Ved at være uafhængig ejendomsmægler kan vi fokusere 100% på vores kunders behov og skabe skræddersyede løsninger uden bureaukrati. Vores professionalisme sikrer, at hvert salg behandles med omhu og ekspertise.

Vi sætter en ære i at opretholde etik og integritet i alle vores interaktioner og stræber efter at skabe varige forbindelser.

Hvorfor vælge os som din ejendomsmægler

Vores unikke koncept adskiller os fra andre ejendomsmæglere. Vi tager ikke mere ind til salg end vi kan være der 100% for dig igennem hele forløbet. Vi tager os tiden til at være dig for dig og for dit salg. Vi brænder for det vi laver og har en særlig passion for, at skabe broer imellem købere og sælgere og for, at opnå den bedste pris for dig.

Effektiv markedsføring:

Din ejendom fortjener opmærksomhed. Vi går ud over standardmarkedsføring ved at skabe en skræddersyet kampagne, der fremhæver din ejendoms unikke træk. Fra professionelle billeder til en online tilstedeværelse, der skiller sig ud, sikrer vi, at din ejendom fanger potentielle køberes opmærksomhed.

Hurtig og effektiv håndtering:

Vi forstår vigtigheden af en smidig og hurtig afvikling. Vores indsats til effektivitet og gennemsigtighed sikrer, at din bolighandel forløber problemfrit.

Professionel rådgivning:

Du fortjener mere end blot en ejendomsmægler - du fortjener en pålidelig rådgiver. Vi er her for at dele vores ekspertise, forklare juridiske aspekter og hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger. Vores mål er ikke kun at lukke salg, men at skabe en givende og tryg oplevelse for dig.

Kontakt os i dag

Tag det første skridt mod en personlig og resultatorienteret ejendomshandel, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Ring til os på tlf. 72 11 16 00 eller send os en mail på [email protected]

www.hjorthbolig.dk

Hjorth Bolig & Liebhaveris valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Hjorth Bolig & Liebhaveri Ejendomsmægler, Aarhus - 1
  • Hjorth Bolig & Liebhaveri Ejendomsmægler, Aarhus - 2
  • Hjorth Bolig & Liebhaveri Ejendomsmægler, Aarhus - 3
  • Hjorth Bolig & Liebhaveri Ejendomsmægler, Aarhus - 4

Hjorth Bolig & Liebhaveri, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Hjorth Bolig og Liebhaveri ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-05-2024

CVR-nr:

44805936

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Marianne Hjorth

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Kategorier

Alternative nummerformater

7211160072 11 16 007211 160072 111 6005363631853 63 63 185363 631853 636 318