Om Holdens Planteskole A/S

Vi er totalleverandør til den grønne sektor med stor egenproduktion af landskabsplanter, bundækkeplanter, slyngplanter mm. Kontakt os for nærmere information.

Generel beskrivelse

Totalleverandør til hele den grønne sektor

HOLDENS PLANTESKOLE A/S udspringer oprindelig fra Vejen Planteskole, der blev grundlagt af Anker Nyegaard i 1938. Dengang blev der produceret og handlet med det meget brede sortiment, alt fra frugttræer, roser, stauder til træer og buske.

I 1951 overtog Svend Sørensen Vejen Planteskole. Planteskolen blev i perioden 1950-1980 løbende udvidet og havde på sit højeste en produktion af roser, hæk- og læplanter, prydbuske og Clematis på ca. 60 ha.

I 1983 blev engros delen af Vejen Plante­skole skilt fra til sønnen Bjarne Holden. Der blev fortsat produceret hæk- og læplanter, og væksthusproduktion af slyngplanter m.m.

I dag er der gennemsnitlig 18 medarbejdere. En årlig produktion ca. 3 millioner hæk- og læplanter, 1 million omplantede landskabsplanter, 300.000 bunddækkeplanter og ca. 100.000 slyngplanter, prydbuske mm. i container.

Velmotiverede medarbejdere med det rette drive, energi og omhu er et af kodeordene hos HOLDENS PLANTESKOLE og med et fleksibelt og konstant opdateret produktionsapparat er vi fortsat parat til være totalleverandører til hele den grønne sektor.

Læs mere om os på www.holden.dk

Holdens Planteskole A/S' valgte links

Billedgalleri

  • Holdens Planteskole A/S Planteskoler, plantecentre, Vejen - 1
  • Holdens Planteskole A/S Planteskoler, plantecentre, Vejen - 2
  • Holdens Planteskole A/S Planteskoler, plantecentre, Vejen - 3
  • Holdens Planteskole A/S Planteskoler, plantecentre, Vejen - 4
  • Holdens Planteskole A/S Planteskoler, plantecentre, Vejen - 5