Om firmaet

Vi er totalleverandør til den grønne sektor med stor egenproduktion af landskabsplanter, bundækkeplanter, slyngplanter mm. Kontakt os for nærmere information.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 36 40...
Adresse

Kongeåvej 12

6600 Vejen

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er totalleverandør til den grønne sektor med stor egenproduktion af landskabsplanter, bundækkeplanter, slyngplanter mm. Kontakt os for nærmere information.

Generel beskrivelse

Totalleverandør til hele den grønne sektor

HOLDENS PLANTESKOLE A/S udspringer oprindelig fra Vejen Planteskole, der blev grundlagt af Anker Nyegaard i 1938. Dengang blev der produceret og handlet med det meget brede sortiment, alt fra frugttræer, roser, stauder til træer og buske.

I 1951 overtog Svend Sørensen Vejen Planteskole. Planteskolen blev i perioden 1950-1980 løbende udvidet og havde på sit højeste en produktion af roser, hæk- og læplanter, prydbuske og Clematis på ca. 60 ha.

I 1983 blev engros delen af Vejen Plante­skole skilt fra til sønnen Bjarne Holden. Der blev fortsat produceret hæk- og læplanter, og væksthusproduktion af slyngplanter m.m.

I dag er der gennemsnitlig 18 medarbejdere. En årlig produktion ca. 3 millioner hæk- og læplanter, 1 million omplantede landskabsplanter, 300.000 bunddækkeplanter og ca. 100.000 slyngplanter, prydbuske mm. i container.

Velmotiverede medarbejdere med det rette drive, energi og omhu er et af kodeordene hos HOLDENS PLANTESKOLE og med et fleksibelt og konstant opdateret produktionsapparat er vi fortsat parat til være totalleverandører til hele den grønne sektor.

Læs mere om os på www.holden.dk

Holdens Planteskole A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Holdens Planteskole A/S

Omsætning

8 750 tkr

Afkastningsgrad

6.22 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Holdens Planteskole A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HOLDENS PLANTESKOLE A/S

CVR-nr:

17014935

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

2 500 000

NACE-branche

013000 Planteformering

Startdato:

18-05-1993

Ledelse/Administration
Bjarne Holden

Direktør

Ole Kronholm

Bestyrelsesformand

Bjarne Holden

Bestyrelsesmedlem

Claus Nygaard Jensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Alternative nummerformater

75364099

75 36 40 99

7536 4099

75 364 099