Om firmaet

Holm's Anlægsgartneri udfører et bredt spektrum af arbejdsopgaver, herunder nyanlæg og omlægning af haver med belægningssten, havebassiner, såning af græsplæner, beskæring, træfældning, flishugning og stubfræsning m.m. Til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 84 17...
Adresse

Ribevej 4

6630 Rødding

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Holm's Anlægsgartneri udfører et bredt spektrum af arbejdsopgaver, herunder nyanlæg og omlægning af haver med belægningssten, havebassiner, såning af græsplæner, beskæring, træfældning, flishugning og stubfræsning m.m. Til udførelse af arbejdsopgaverne råder firmaet over en stor og moderne maskinpark. En del af arbejdet er licitationsopgaver, men størstedelen er arbejde hos private kunder. Vi tager gerne ud og ser på forholdene, inden vi giver et uforpligtende tilbud.

Generel beskrivelse

Holm's Anlægsgartneri ApS er et alsidigt firma med mange års erfaring.

Michael Holm er faglært anlægsgartner samt aut. kloakmester og overtog firmaet i 1997 efter et generationsskifte med sin far, Tage Holm. Samtidig omdannede han det til et anpartsselskab.

Michael Holm tager gerne ud og ser på arbejdet sammen med kunden og laver derudfra en aftale om det videre forløb. Der gives gerne et uforpligtende tilbud/overslag, evt. suppleret med en skitse / tegning.

Til brug for udførelse af arbejdsopgaverne råder firmaet over en stor og moderne maskinpark, herunder en 21 meters lift til udlejning.

Holm's Anlægsgartneri ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Holm's Anlægsgartneri ApS

Omsætning

3 933 tkr

Afkastningsgrad

8.46 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Holm's Anlægsgartneri ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HOLM'S ANLÆGSGARTNERI ApS

CVR-nr:

19910334

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

27-02-1997

Ledelse/Administration
Michael Holm

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

74841755

74 84 17 55

7484 1755

74 841 755

20135534

20 13 55 34

2013 5534

20 135 534