holmriis - Ebeltoft El-Installation A/S logo

holmriis - Ebeltoft El-Installation A/S

Om firmaet

HOLMRIIS EL-­installation servicerer kunder på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens. Vores autoriserede og specialuddannede elektrikere står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, og vi sikrer altid...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 34 14...
Adresse

Østeralle 23

8400 Ebeltoft

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

HOLMRIIS EL-­installation servicerer kunder på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens. Vores autoriserede og specialuddannede elektrikere står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, og vi sikrer altid god service og kvalitet på udført arbejde. Stikkontakter, varmepumper, hvidevarer, sikkerhed, solceller, rådgivning, større entrepriser ­ingen opgave er for stor eller for lille for HOLMRIIS EL.

Lidt mere om os.....

HOLMRIIS EL-­installation A/S i Ebeltoft på Djursland har siden etableringen i 1926 udviklet sig til at blive en af regionens førende el ­installations virksomheder. I dag beskæftiger virksomheden omkring 20 medarbejdere og har specialafdelinger inden for både el, energi og sikring.

Vi vil være kendt i området som en seriøs og professionel samarbejdspartner, der kan løfte små og store opgaver til aftalt kvalitet, pris og tid. HOLMRIIS er kendt for, at det arbejde, vi udfører, er præget af solidt og dygtigt håndværk og på et højt serviceniveau.

Vi er visionære, når det gælder fremtidens teknologi, og der er ingen grænser for nysgerrighed, når det gælder mere viden.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

holmriis - Ebeltoft El-Installation A/S

Omsætning

8 972 tkr

Afkastningsgrad

13.33 %

Antal ansatte

22

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra holmriis - Ebeltoft El-Installation A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HOLMRIIS-EBELTOFT EL-INSTALLATION A/S

CVR-nr:

25705351

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

432100 El-installation

Startdato:

01-11-2000

Ledelse/Administration
John Williams Larsen

Bestyrelsesformand

Søren Brinks Larsen

Bestyrelsesmedlem

Peder Grauslund Holmriis

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

86341444

86 34 14 44

8634 1444

86 341 444