Om firmaet

Holtec Beverage Service A/S sælger Vectron kasseterminaler i netværk med kontrolsystemer. Løsninger til restauranter, pubber, barer, diskoteker, bryggerier, skibe, detail og bagere.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
36 72 85...
Adresse

Mosede Strandvej 51

2670 Greve

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Holtec Beverage Service A/S sælger Vectron kasseterminaler i netværk med kontrolsystemer. Løsninger til restauranter, pubber, barer, diskoteker, bryggerier, skibe, detail og bagere.

Generel beskrivelse

Vi installerer og vi servicerer overalt i Danmark og påtager os opgaver i udlandet. Kort sagt, vi opfylder alle behov, store som små, når det gælder kasseterminaler og kontrolsystemer samt installationer og levering af øl, postmix, vin, isterningsmaskiner og spiritus-anlæg.

Med salg og serviceafdeling på Sjælland og i Jylland, med helt op til 20 års erfaring indenfor branchen og hovedsæde og central- lager i Greve som også virker som et pik-up lager for vores kunder, vi har et omfattende lagerkapasitet af maskiner og reservedele.

I vores showroom har vi alle vores produkter opstillet så vores kunder og samarbejdspartner kan benytte lokalerne til at se og fremvise f.eks. forskellige øl søjler og eller et postmixanlæg, kasseterminaler og have mulighed for at se hvordan et integreret kontrol system virker i praksis.

Vi er godt rustet til at håndtere vores omfattende kundekreds, som tæller alt, lige fra skibe, bryggerier, restauranter, bagere, pizzeriaer, hoteller, diskoteker, barer, natklubber, bodegaer, pub’er, caféer, kantiner, centre, skoler, messecentre, kursuscentre, foreninger, Tivoli og lufthavne.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Holtec Solutions A/S

Omsætning

11 300 tkr

Afkastningsgrad

24.44 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Holtec Solutions A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HOLTEC SOLUTIONS A/S

CVR-nr:

18543907

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

Startdato:

08-05-1995

Ledelse/Administration
Steen Gudmand Holrits

Bestyrelsesmedlem

Lise-Lotte Holrits

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Holrits

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

36728510

36 72 85 10

3672 8510

36 728 510