Se på kort
Kidnakken 114930 Maribo

ResMed Denmark tilbyder udstyr og løsninger inden for sundhed og livsstil til det nordiske marked, og med en bred produktportefølje dækker vi søvn, KOL, astma, kardiologi, diabetes og digital sundhedsmonitorering. Vores løsninger er kvalitetsorienterede og kombinerer innovativ teknologi med mange års erfaring, og sammen med vores kunder skaber vi de bedste rammer for at opnå den helt rigtige løsning.

Marsvej 36000 Kolding

Vi løser alle opgaver indenfor rustfri, jern og smedearbejde, hvad enten det drejer sig om en enkelt enhed, en prototype eller massefabrikation. Du kan benytte os som hovedleverandør til hele opgaven eller som underleverandør af enkelte dele.

Trekanten 74600 Køge

Kapitex har specialiseret sig i engangsartikler og hjælpemidler til laryngectomerede, tracheostomerede og dysfagi patienter og personer med svag stemme. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vore kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Åvej 30A3500 Værløse

Main agency for Ropex GmbH. in Scandinavia

Lykkebækvej 224600 Køge

CODAN DEHA ApS. Kontakt os for nærmere information.

Produktvej 79560 Hadsund

Vi udfører værktøjsfremstilling, plast & metalbearbejdning og reparation. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40502066.

Spangsbjerg Park 138800 Viborg