Ruteplan
  • Frejasvej 5A
    3400 Hillerød
    Vis ruteplan
    48 25 51...
    Vis nummer
    (9
    Lukket
    Trollesminde dyreklinik tilbyder daglig behandling af alle mindre husdyr. Vi tilbyder alle almindelige former for smådyrsbehandling på hund, kat, kanin, marsvin, hamster, chinchilla og prydfugle. Her ud over er vi i stand til at foretage en lang række specialundersøgelser og specialbehandlinger. Kontakt os for nærmere information. Klinikken er udstyret med store undersøgelsesrum, moderne laboratoriefaciliteter, røntgenrum og operationsstue med top moderne bedøvelses- og overvågningsanlæg.
  • Fabriksvej 10
    3000 Helsingør
    Vis ruteplan
    49 20 30...
    Vis nummer
    Lukket
    Hvis du ønsker tryghed og nærvær for dig og dit dyr, så skal du besøge Nordkystens Dyrehospital. Hele dyrehospitalet er indrettet, således at både dyr og ejer føler sig velkomne og værdsat. Således har vi separat hunde- og katte afdeling samt et sørgerum, hvor man i hjemlige omgivelser kan tage afsked med sit dyr. Vi er en del af VetFamily og Netdyredoktor, som arbejder for en bedre sundhed for alle vores kæledyr.
  • Bispegårdsvej 10, Allerslev
    4320 Lejre
    Vis ruteplan
    46 48 13...
    Vis nummer
    Lukket
    Er et af dine dyr blevet syge eller har fået en skade, så er det bedst, at du hurtigst muligt kontakter vores dyrlæge og dyreklinik.Lejre Dyreklinik tilbyder en kærlig og kompetent behandling af blandt andet hunde, katte og heste, og vi vil med glæde hjælpe, så din bedste ven bliver rask igen hurtigst muligt.
Din søgning på hundehudspecialister gav 4 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map