Se på kort

hundetræning 

gav 139 virksomheder i dette område

Assens Dyreklinik

Åbent

Torø Huse Vej 105610 Assens
logo

Assens Dyreklinik - hvor professionalisme starter med omsorg! Vi tilbyder medicinsk og kirurgisk behandling af smådyr samt rådgivning i svinebesætninger. Behandlingen udføres af engagerede og veluddannede dyrlæger i samarbejde med vores omsorgsfulde klinikpersonale. Vi vil gøre, hvad der er muligt for at gøre et besøg hos dyrlægen til en god oplevelse for dig og dit dyr. I er velkommen til at kigge forbi på klinikken og få en godbid. Vagtsamarbejde med Vestfyns Dyreklinik og Odense Dyrehospital.

Velfærds Hundeterapi Fyn

Lukket

Radbyvej 155600 Faaborg
logo

Jeg tilbyder hundetræning på Fyn i Haastrup, hvor der er holdtræning, hvor træningen foregår inde/ude efter vejret. Der er hvalpehold, familiehundehold og DogFitness for både hvalpe og voksne hunde. Jeg tilbyder også hjemmebesøg, enetimer og adfærdsterapi. Kontakt mig gerne for mere information.

Guldborgsund Dyrehospital

Åbent

Havnepladsen 44800 Nykøbing F
logo

Vi er et team af engagerede dyrlæger som er parat til at hjælpe dig med dine dyr. En konsultation er en personlig samtale hos en af vores dyrlæger, hvor dit dyr er i fokus. Dit dyr bliver undersøgt og behandlet. Det kunne f. eks. være en vaccination eller en sygdom, som skal behandles. Hvis du ringer og bestiller tid, har du mulighed for at få tid samme dag. Vores telefon er åben døgnet rundt, året rundt.

Slagelse Dyrehospital A/S

Åbent

Rugvænget 124200 Slagelse
logo

På Slagelse Dyrehospital vil vi gerne være jeres bedste rådgiver, når det handler om kæledyr. Vi er specialiseret i behandling af smådyr som hund, kat og gnavere. Dyrehospitalet er udstyret til også at foretage større undersøgelser og operationer. På dyrehospitalet har vi alle en solid faglig baggrund, og flere af os er specialiserede inden for en række områder, hvilket kommer dig og dyrene til gode. Ring for mere information eller besøg vores hjemmeside.

Hundebørnehave København

Gentoftegade 68, 3. sal. tv2820 Gentofte
logo

Walk & Dog er en hundebørnehave der bygger på kærlighed til hunde, og tilbyder oplevelser, træning og social udvikling af din hund. Det skal være en god oplevelse for alle og noget hundene glæder sig til, når vi er nede på den knap 1ha store mark lige uden for Roskilde. Vi lægger stor vægt på at familierne der sender deres skønne hund afsted med mig, er helt trygge og får en hund hjem der er velstimuleret, træt og glad, efter 2 1/2 - 3 timers leg og træning i naturen og i alt slags vejr.

Andersens Hunde- og Kattepension

Lukket

Frøstrupvej 3216800 Varde
logo

Vi driver pensionen ud fra det princip : Hvordan vi selv ville have passet vores dyr. #nl#Kun det bedste er godt nok. Vi passer dyrene som var det vores egne. Tryg ferie for dit kæledyr

Charagon´s Hundecenter v/ Joanna Gram

Kestrupvej 156560 Sommersted

Hos Charagon’s HundeCenter kan din hund og dig benytte jer af: Banen, Marken, Skoven og Hallen. Badet er under opførelse. Derudover tilbyder vi løbende træning, kurser, holder LP og Rally stævner.Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller ved interesse.

BeBravehounds

Åbent

Jættevej 192740 Skovlunde
logo

Tillid, samarbejde og venskab, er nøgleordene for træningsfilosofien hos BeBravehounds. Vi træner udelukkende med postive træningsmetoder, hvor der sørges for en glad hund, der er med mentalt hele vejen. Hver hund bliver set som en helhed, og ikke kun dens adfærd. Her kigges der på race, genetik, krop, sind, foder, vaner, tidligere oplevelser og erfaringer.Vi tilbyder både holdtræning, privattimer, adfærdsbehandling m.m. Jeg er uddannet hundeadfærdsinstruktør hos Center for Dyreterapi.

Paws Hunde

Åbent

Halldór Laxness Vej 6MF2300 København S
logo

Velkommen til Paws! Vi tilbyder luftning af din pote, i flok eller alene. Jeg er snart færdiguddannet som familiehundeinstruktør. Jeg bruger kun positiv og belønningsbaserede metoder i min omgang med hundene.I skal være velkommen til at kontakte mig, for et gratis og uforpligtende introduktionsmøde.

Hedvigs hundeshop og træning

Lukket

Borsholmvej 39B3000 Helsingør

Hundehaven Logrende Haler ApS

Gyngemose Parkvej 44, st. sal. tv2860 Søborg

Hundecenter Nordjylland

Tingvej 1519310 Vodskov

Ulvesprogs Skolen

Vig Hovedgade 3A4560 Vig

Eksklusiv Hundeluftning

Hørup Skovvej 173550 Slangerup

Dogmanship

Kildeager 11, st. sal. tv2700 Brønshøj

Himmerlands Hundecenter

Hyltvej 69560 Hadsund

Den Glade Snude

Åbent

Strandstræde 33B, st. sal. th2791 Dragør

Equility

Hovedvejen 1B3330 Gørløse

Danmarks Civile Hundeførerforening, Kalundborg afd.

Stejlhøj 18A4400 Kalundborg

POTEDASK

Lukket

Grimstrupvej 424930 Maribo

Nordhund

Boserupvej 13200 Helsinge

Favrskov Hundesjov

Rækkevej 238370 Hadsten

Bornholms Hundecenter

Smørengevejen 13720 Aakirkeby

Duelund

Gåseageren 11A4000 Roskilde

SOR Hundeskole

Elmevænget 224180 Sorø