Om firmaet

Hurtige Hænder - et enkeltmandsfirma med fokus på kundebehov. For at gøre det helt simpelt er Hurtige Hænder en enkeltmands virksomhed som har kompetencer indenfor alt lige fra have, anlæg og entreprenørarbejde og lige til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 29 52...
Adresse

Benjamin Peder Mortensen

Hobolthsvej 23

8752 Østbirk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Hurtige Hænder - et enkeltmandsfirma med fokus på kundebehov. For at gøre det helt simpelt er Hurtige Hænder en enkeltmands virksomhed som har kompetencer indenfor alt lige fra have, anlæg og entreprenørarbejde og lige til mindre tømrer opgaver. Faktisk laver vi hovedsageligt alt, som kan være med til at bidrage til et optimalt erhverv og boligmiljø samt ude liv.

Yderligere information

Vores mål er for alle kunder, erhverv såvel som private er at etablere et længere sigtede samarbejde med udgangspunkt i stabilitet, og personlig kommunikation i øjenhøjde, hvad end det er kontor, institution eller privat.

Vi har stort fokus på vores kunders tilfredshed og sørger derfor for løbende kommunikation. Vi er altid klar til, at påtage os en opgave så længe det er indenfor vores kompetenceområde.

Vi har altid en faglig holdning til et problem og påtager os gerne det ekstra der skal til for, at kunderne når i mål med deres ønske om en optimal bolig eller arbejdsplads.

Hurtige Hænders valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hurtige Hænder

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hurtige Hænder findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Hurtige Hænder

CVR-nr:

40717331

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

23-05-2022

Ledelse/Administration
Benjamin Peder Mortensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

50295212

50 29 52 12

5029 5212

50 295 212