Om firmaet

På IDA - Idrætsdaghøjskolen i Århus - er kroppen i centrum. Idræt, sundhed og livsstil er vores speciale. Vi tilbyder kurser, projektudvikling og konsulentydelser. Vi udlejer mødelokaler i alle størrelser, så her kan afholdes...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 16 59...
Adresse

Gøteborg Allé 15

8200 Aarhus N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Idrætsdaghøjskolen IDA Daghøjskoler, Aarhus N, Aarhus - 1
Idrætsdaghøjskolen IDA Daghøjskoler, Aarhus N, Aarhus - 2
Idrætsdaghøjskolen IDA Daghøjskoler, Aarhus N, Aarhus - 3
Idrætsdaghøjskolen IDA Daghøjskoler, Aarhus N, Aarhus - 4
Idrætsdaghøjskolen IDA Daghøjskoler, Aarhus N, Aarhus - 5

Om os

På IDA - Idrætsdaghøjskolen i Århus - er kroppen i centrum. Idræt, sundhed og livsstil er vores speciale. Vi tilbyder kurser, projektudvikling og konsulentydelser. Vi udlejer mødelokaler i alle størrelser, så her kan afholdes alt fra kreative dage for en lille gruppe til konferencer med mange deltagere.

Generel beskrivelse

Idrætsdaghøjskolen IDA er en selvejende institution med flere forskellige aktiviteter. Vi holder til i Aarhus Skøjtehal, hvor vi har gode rammer.

Daghøjskolen laver forløb med det formål at danne meningsfulde relationer og positive fællesskaber. Det kan fx være gennem uddannelsesforberedende og beskæftigelsesfremmende forløb med udgangspunkt i idræt, sundhed og motion. Daghøjskoleforløbet er for 16-30 årige (selvbetalere) som ønsker en dagligdag præget af idræt og fællesskab. Måske har du et sabatår, som du har brug for indhold I?

Vi arbejder på projketer og samarbejder bl.a. med Aarhus Kommune omkring ledige borgere. Vores øvrige samarbejdspartnere er uddannelsesinstitutioner, skoler og virksomheder.

Idræt & Trivsel tilbyder forskellige motions- og idrætsaktiviteter til alle, der har tid og lyst i dagtimerne. Vi tilbyder bordtennis, styrketræning og badminton.

Møder, konferencer, idrætsarrangementer m.v. er vi gerne behjælpelige med. Lad IDA danne rammen om mødet, konferencen, virksomhedens eller institutionens idrætsdag.

Idrætsdaghøjskolen IDAs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Idrætsdaghøjskolen IDA

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Idrætsdaghøjskolen IDA findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

IDRÆTSDAGHØJSKOLEN

CVR-nr:

15617683

Selskabsform

Fonde og andre selvejende institutioner

Selskabskapital

0

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

Startdato:

01-10-1991

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86165977

86 16 59 77

8616 5977

86 165 977