Se på kort

industrirør 

gav 12 virksomheder i dette område

Accon Fdp ApS

Baldersbuen 82640 Hedehusene

Accon Fdp ApS er markedsledende indenfor industrielle emballager. Sortimentet spænder over mange forskellige produkter lige fra stål-, plast- og fiberpap-tromler til speciel udviklede plastdunke og - flasker. Vi tilbyder også paprør til dekoration, salgsdisplays, støbning eller anden industriel brug samt airbags, kantprofiler og antirust produkter til godsbeskyttelse.

ER RØR ApS

Bjerrevej 1048700 Horsens
logo

ER RØR ApS har samarbejde med de største producenter af kunststofværker i Europa med et bredt sortiment af materialer indenfor industri, bygge og anlæg, VVS og ventilation m.m. Vi er leverandør af halvfabrikater, herunder rør, fittings, plader, profiler, svejseudstyr, brønde, rister osv. Kontakt os gerne for yderligere information.

I.C.K. Handelsselskab ApS

Tingvej 298210 Aarhus V
logo

ICK er en internationalt arbejdende stålhandelsvirksomhed med lager i Danmark. Erfaring med og viden om stål kombineret med et stort netværk fra hele verden, sætter ICK i stand til hurtigt at levere skræddersyede løsninger. Vort speciale er runde stålrør.

Nørhalne VVS A/S

Bygaden 119430 Vadum
logo

I firmaet har vi dygtige og veluddannede medarbejdere, der med vores faglige kunnen, er i stand til at løse ethvert VVS problem, hvortil vi har meget veludstyrede servicevogne. Vi har altid søgt informationer om udviklingen inden for vores fagområde, og brugt de nyeste tiltag i vort daglige arbejde.

Ølandmontage

Industrivej 18A9900 Frederikshavn

Greens Paprørfabrik / Trio Plakatlister ApS

Vædderen 303650 Ølstykke

Greif Denmark ApS

Baldersbuen 82640 Hedehusene

Isoplus Fjernvarmeteknik A/S

Korsholm Alle 205500 Middelfart

Greens Paprørfabrik ApS

Lukket

Baldersbækvej 8B2635 Ishøj

Mkj Industrirør

Møllegårdsvej 29340 Asaa

Kjærgaard Paprør A/S

Ålunden 76690 Gørding

Bladt Industries A/S

(5)

Nørredybet 19220 Aalborg Øst