Bedømmelser – spørgsmål og svar

Hvad er firmabedømmelser?

Firmabedømmelser giver vores brugere mulighed for at give ris og ros til et firma, hvis de har anvendt deres produkter eller tjenester. Disse bedømmelser holdes op imod vores retningslinjer. Hvis bedømmelsen ikke følger retningslinjerne, kan den fjernes. Vi sender altid en mail til den bruger, der har skrevet bedømmelsen, hvis vi mener der er behov for at fjerne den, og vi inkluderer en begrundelse for, hvorfor den fjernes. Hvis de har lyst, har de således mulighed for at skrive en ny bedømmelse med en anden formulering.

I har mange bedømmelser, hvor kommer de fra?

Alle bedømmelser på krak.dk, der er ældre end juni 2014 kommer fra dethitter.dk, et søstersite til krak.dk. Søstersitet kom på nettet i 2009. Bedømmelser der er nyere end juni 2014 er alle tastet direkte på krak.dk.

Hvordan skriver jeg en bedømmelse?

Søg det firma frem, som du ønsker at skrive en bedømmelse af. Klik på bedømmelsesstjernerne eller firmanavnet i resultatlisten på krak.dk. Du kommer så til firmaets profilside, hvor du både kan se andres bedømmelser af firmaet og skrive din egen.

Hvordan skriver man som firma et svar på en bedømmelse?

Klik på det lilla link ’Firmaets svar’ til højre for bedømmelsen. Skriv en firmaspecifik mailadresse, som vi kan kontakte dig på, og skriv dit svar på bedømmelsen. Send bedømmelsen, og vi vil vise dit svar under den specifikke bedømmelse. Læs gerne vores retningslinjer for bedømmelser, som naturligvis også gælder firmasvar.

Jeg har fundet en bedømmelse, som jeg mener bryder retningslinjerne, hvad gør jeg?

Klik på det lilla link ’Anmeld bedømmelse’ til højre for bedømmelsen, skriv din mailadresse og forklar, hvordan du mener, at bedømmelsen bryder retningslinjerne. Når du har sendt dette, vil vi efterfølgende se bedømmelsen igennem og revurdere den.

Hvorfor skal jeg være logget ind for at kunne skrive en bedømmelse?


Vi mener at kvaliteten og troværdigheden er højere, når bedømmelserne kommer fra bekræftede brugere. Derudover sikrer det, at vi har en aktiv mailadresse på dig, så vi kan kontakte dig vedr. din bedømmelse, hvis det skulle blive nødvendigt.

Gemmer I noget information om mig, når jeg skriver en bedømmelse?

Ja, vi gemmer din mailadresse for at kunne kontakte dig vedrørende din bedømmelse, hvis det skulle blive nødvendigt (hvis vi fx er nødt til at fjerne din bedømmelse, eller hvis der er nogen der finder din bedømmelse krænkende).

Hvordan kan der være mange anonyme bedømmelser på krak.dk, når jeg skal være logget ind for at skrive en bedømmelse?

De bedømmelser der er ældre end juni 2014 kommer fra dethitter.dk, hvor brugerne ikke behøvede at være logget ind for at skrive bedømmelser.

Hvorfor kan jeg ikke skrive bedømmelser af alle firmaer?

Vi har valgt at fjerne bedømmelsesfunktionen fra visse brancher, da bedømmelser af disse egentlig ikke giver nogen værdi for vores brugere, og fordi der ved bedømmelser af firmaer i disse brancher kan være en risiko for brud på personlovgivningen. Det kan også være, at firmaet selv har valgt at fjerne funktionen fra sin optagelse.