[an error occurred while processing this directive] Mobil.krak.dk - Krak.dk [an error occurred while processing this directive]

mobil.krak.dk

Mobil.krak.dk er en af Danmarks største søgetjenester på mobilen og ligger i top 20 på FDIM listen over de mest besøgte mobile hjemmesider.

På mobil.krak.dk kan du hurtigt og nemt finde relevante resultater i Kraks firma-, person- og kortdatabaser, når du er på farten.

I øverste felt indtaster du enten Hvad du søger (firmanavn eller søgeord), Hvem du søger (person) eller telefonnummer på den, du søger efter.


Klikker du på et af resultaterne, kan du blandt andet se adressen på et kortudsnit, og med et enkelt klik ringe til vedkommende eller gemme oplysningerne i dine kontakter på din telefon mm.

Ønsker du at annoncere på mobilen?

Mobiltelefonen har vi altid med os, og for dig som annoncør på Krak.dk er mobilen derfor en effektiv måde at kommunikere med dine faste og potentielle kunder på. Flere og flere danskere finder firmaer og leverandører via mobiltelefonen f.eks. via søgetjenester som mobil.krak.dk.

Ved køb af online annoncering på Krak.dk bliver din annoncering automatisk overført til mobil.krak.dk – og det koster ikke ekstra.

Du kan nu, som annoncør på Krak.dk få en bedre placering på mobil.krak.dk samt en mobil tilpasset hjemmeside med Web til Mobil produktet. Ring til os for at høre nærmere på 88 38 38 00.

[an error occurred while processing this directive]