[an error occurred while processing this directive] Person - Krak.dk [an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Funktionaliteter på personfanen

Giv en boggave til familie og venner med g.dk - Gyldendals internetboghandel.


PersonDu kan nu give en boggave til familie og venner igennem krak.dk. Når du har fundet en person på krak.dk’s personfane, kan du klikke på "Giv en bog med g.dk" og sende en boggave til vedkommende. Du kommer så ind på g.dk’s hjemmeside, hvor du skal vælge, hvilken bog du ønsker at forære bort. Når du indtaster leveringsadressen, er navn og adresse på modtageren udfyldt på forhånd, og det er derfor nemt og hurtigt at glæde en god ven med en boggave.

Tjenesten bliver tilbudt i samarbejde med Gyldendals internetboghandel - g.dk. Læs mere om g.dk

Klik her for at finde en person på krak.dk: www.krak.dk/person

Giv et gavekort med Gavekortet.dk


Person Når du har fundet en person på krak.dk’s personfane kan du klikke på "Giv gavekort" og sende et gavekort til vedkommende. Du kommer så ind på Gavekortet’s hjemmeside, hvor du skal vælge, hvilken type gavekort du ønsker at give. Det er nemt og enkelt, for navn og adresse på modtageren er udfyldt på forhånd, og du skal således blot vælge, hvor stort beløbet skal være.

Klik her for at finde en person på krak.dk: www.krak.dk/person

Person Tjenesten bliver tilbudt i samarbejde med Gavekortet.dk, der er Danmarks gavekortportal. Her kan man nemt og hurtigt sende gavekort til en lang række danske butikskæder og oplevelser. Du kan samtidig vedlægge en flot personlig hilsen med tekst og billede.

Du kan læse mere om gavekortet her:

Send blomster til venner og familie med Euroflorist


Person Du kan sende blomster til familie og venner gennem krak.dk. Find en person på krak.dk’s "Giv blomster" for at sende blomster til vedkommende. Du kommer så ind på EuroFlorist’s hjemmeside, hvor du skal vælge, hvilken buket du ønsker at give. Når du skal indtaste leveringsadresse, er navn og adresse på modtageren udfyldt på forhånd, og det er således nemt og hurtigt at glæde en bekendt med en buket.

Klik her for at finde en person på krak.dk: www.krak.dk/person

Denne tjeneste tilbydes i samarbejde med EuroFlorist, der er Europas største netværk af professionelle florister og blomsterbutikker.

Du kan læse mere om EuroFlorist her på Person

Visitkort

Person På Krak.dk er det nemt og hurtigt for dig, at tilføje nye personer til dit adressekartotek i Outlook. Når du har fundet personen på krak.dk’s personfane, kan du klikke på "Visitkort", og de tilgængelige oplysninger om den pågældende person vil så blive kopieret over i Outlook.

Du får så følgende vindue frem:

PersonVælg ’Åbn, og et Outlook-vindue vil komme frem, hvor oplysningerne om personen er tastet ind, og du skal således blot klikke på ’Gem og luk’ og personen er tilføjet til dit adressekartotek.

Visitkort-funktionaliten er også tilgængelig på Firmafanen, hvor du kan tilføje adresser og telefonnumre på firmaer til dit adressekartotek.

[an error occurred while processing this directive]