[an error occurred while processing this directive] Ruteplan - Krak.dk [an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Ruteplan

Via-punkt
Hvis du fx skal køre fra Humlebæk til Helsingør, kan du finde ruten på Rutefanen på krak.dk. Og hvis du efterfølgende ønsker at køre til Hillerød, kan du indtaste et såkaldt via-punkt. Når du gør dette, indregner ruteplanlæggeren, at du skal til både Helsingør og Hillerød, og du får så én samlet rutebeskrivelse.

Find en rute, og vælg herefter ’Optimer din rute’ under ’Til’-feltet:

Ruteplan

Du får så flere valgmuligheder, og for at indtaste en ny adresse, skal du vælge ’Videre fra denne adresse’ nederst i billedet. Du får således mulighed for at taste endnu en adresse ind i ruten. Hvis du endnu en gang klikker på ’Videre fra denne adresse’, kan du indtaste flere adresser på ruten.

Ruteplan

Den samlede rute vises også på kortet med tydelig markering af start-, via- og slutadresse.

RuteplanKlik her for at lave en rute på krak.dk: www.krak.dk/Ruteplan

Hurtigste rute
Du har nu fået endnu bedre mulighed for at planlægge din rute på krak.dk. Ud over at få en rutebeskrivelse, kan du nu også vælge, om du vil have vist den hurtigste eller den korteste vej. Samtidig kan du også fravælge motorveje og/eller færger, hvis du ønsker dette.

Når du har indtastet en fra- og til-adresse, kan du klikke på ’Optimer din rute’, og du vil så få vist de forskellige valgmuligheder:Ruteplan

Trafikinformation
Når du skal ud og køre, kan du ofte blive forsinket af vejarbejde, og krak.dk giver derfor nu også mulighed for, at du kan se oplysninger om vejarbejder på den valgte strækning, så du er bedre forberedt på din køretur.

Ruteplan

Når du har fundet en rute på krak.dk, kan du i kortets øverste venstre hjørne klikke på ’Vis på kort’ og herefter på ’Trafikinformation’, og de steder der har informationer om vejarbejde eller lign. vil blive markeret med et symbol med et udråbstegn. Når du klikker på symbolet, får du en nærmere beskrivelse af det pågældende vejarbejde. Hvilken strækning der er tale om, om hvornår det forventes afsluttet.

Ruteplan

Find en rute på krak.dk: www.krak.dk/Ruteplan

Denne funktionalitet er også tilgængelig på kort-fanen.
[an error occurred while processing this directive]