Om firmaet

Insektimus er en virksomhed hvor vi har fokus på at skåne miljøet, og det ligger os meget på sinde, at bekæmpe skadedyr, mekanisk eller, med så lidt gift som muligt. Der er selvfølgelig situationer hvor det ikke lader sig gøre,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 41 04...
Adresse

Egebjergvej 8

4800 Nykøbing F

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 16:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Insektimus er en virksomhed hvor vi har fokus på at skåne miljøet, og det ligger os meget på sinde, at bekæmpe skadedyr, mekanisk eller, med så lidt gift som muligt. Der er selvfølgelig situationer hvor det ikke lader sig gøre, og der vil jeg selvfølgelig bruge de mest miljørigtige produkter. Vi yder selvfølgelig fuld garanti på alle opgaver.

Eksempler på skadedyr som vi kan være behjælpelige med at bekæmpe:

Myrer, Edderkopper, Lopper, Fluer, Sølvfisk, Væggelus, Murbier, Hvepse, Muldvarpe, Mosegrise, Husmår, Mus og Rotter.

Insektimus ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Insektimus ApS

Omsætning

231 tkr

Afkastningsgrad

34.73 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Insektimus ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INSEKTIMUS ApS

CVR-nr:

40647724

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

024000 Serviceydelser til skovbrug

Startdato:

09-07-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
mus, Bekæmpelse af muldvarpe, mår, myrer, Skadedyrsbekæmpelse, Borebiller, husbukke, Behandling af myrer, Behandling af edderkopper, Bekæmpelse af husmår, husmår, Flagermus, hvepsebo, snegle, Behandling af muldvarp, Behandling af hvepse, Bekæmpelse af rotter, Skabeservice, Behandling af mider, Bekæmpelse af sølvfisk, sølvfisk, møl, Bekæmpelse af bananfluer, Borebiller i kirker, Bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af borebiller i kirker, Skydning af dyer, Behandling af hvepsebo, lopper, Bekæmpelse af hvepseboer, Behandling af møl, Behandling af bananfluer, Bekæmpelse af væggelus, Bekæmpelse af møl, træborende insekter, Bekæmpelse af insekter, snudebiller, Bekæmpelse af duer, klyngefluer, Skadedyrsbekæmpelse i boligforeninger, Behandling af husmår, Behandling af sølvfisk, mider, Behandling af gedehamse, Bekæmpelse af hvepsebo, Bekæmpelse af tofarvet frømøl, Bekæmpelse af murbier, edderkopper, insekter, murerbier, Bekæmpelse af mus, Bekæmpelse af mosegrise, duer, Bekæmpelse af hvepse, Bekæmpelse af træborende insekter, muldvarp, væggelus, Bekæmpelse af kakerlakker, Behandling af tofarvet frømøl, Behandling af murerbier, Bekæmpelse af gedehamse, Behandling af mus, Bekæmpelse af bier, Behandling af lopper, Bekæmpelse af edderkopper, gedehamse, Bekæmpelse af lækatte, Behandling af borebiller, Bekæmpelse af lopper, hvepse, Behandling af kakerlakker, bananfluer, dræbersnegle, tofarvet frømøl, kakerlakker, Behandling af træborende insekter, Bekæmpelse af kryb, skægkræ, Bekæmpelse af fluer, Bekæmpelse af myrer, Behandling af mår, Behandling af duer, Bekæmpelse af mår, Behandling af væggelus, Bekæmpelse af mider
Alternative nummerformater

40410408

40 41 04 08

4041 0408

40 410 408