Om firmaet

I mere end 130 år har virksomheder over hele verden været afhængige af Intertek for at sikre kvalitet og sikkerhed for produkter, processer og systemer. Gennem vores globale netværk af state-of-the-art faciliteter og branchens...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
59 51 32...
Adresse

Dokhavnsvej 3

4400 Kalundborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

I mere end 130 år har virksomheder over hele verden været afhængige af Intertek for at sikre kvalitet og sikkerhed for produkter, processer og systemer. Gennem vores globale netværk af state-of-the-art faciliteter og branchens førende tekniske ekspertise, leverer vi innovative og skræddersyede sikkerheds-, test-, inspektions- og certificeringsydelser til vores kunder. Vores viden om ekspertise i at overvinde regulatoriske, markedsmæssige og forsyningskædens barrierer er fremragende.

Certificering og inspektion

Inden for de generiske standarder tilbyder vi bl.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, EN 1090, ISO 3834, KLS med flere. Vores dygtige auditorer sikre et audit forløb der giver tillid til at din driftsprocedurer, systemer og mennesker fungerer og dermed opnår en konkurrencemæssig fordel på markedet.

Inspektion og laboratorie service af olie og gas.

Vores professionelle team af IFIA certificeret inspektører udfører kvantitet og kvalitetsopgaver herudover tankkalibrering efter ISO 17025 certificering (DANAK).

Laboratoriet i Kalundborg er Skandinaviens største olie og gas laboratorie som er ISO9001:2015 certificeret, hvor vi bl.a. udfører GC analyser efter ISO 17025 certificering (DANAK).

Intertek Denmark A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Intertek Denmark A/S

Omsætning

10 664 tkr

Afkastningsgrad

10.97 %

Antal ansatte

44

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Intertek Denmark A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INTERTEK DENMARK A/S

CVR-nr:

32881815

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

712020 Teknisk afprøvning og kontrol

Startdato:

23-04-2010

Ledelse/Administration
René Arpe

Direktør

Erik Åke Stefan Eriksson

Bestyrelsesformand

René Arpe

Bestyrelsesmedlem

Brian Qvist Jacobsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

59513223

59 51 32 23

5951 3223

59 513 223