Om J.A. Jord & Anlæg ApS

Er du på udkig efter en erfaren og pålidelig entreprenør på Als eller resten af Syd & Sønderjylland? J.A. Jord & Anlæg er svaret. Vi har mange års erfaring med anlægs- og jordentreprenør arbejde i regionen og er klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Kvalitetsbevidst entreprenørarbejde:

Hos J.A. Jord & Anlæg sætter vi en ære i at levere kvalitetsbevidst entreprenørarbejde. Vi tror på, at høj kvalitet er nøglen til tilfredse kunder og succesfulde projekter. Vores erfarne team anvender derfor de bedste metoder og materialer i alle vores anlægsarbejder, jordarbejder og projektledelsesopgaver. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste teknikker og branchestandarder for at sikre, at vores arbejde lever op til – og ofte overgår – vores kunders forventninger. Vælg J.A. Jord & Anlæg for et kvalitetsbevidst resultat, hver gang.

Vi udfører en bred vifte af entreprenøropgaver:

J.A. Jord & Anlæg kan vi tilbyde et bredt udvalg af entreprenørtjenester, der dækker alt fra anlægsarbejde, jordarbejde til projektledelse. Vores specialisering og dybdegående kendskab til disse områder gør os til din ideelle partner i Sønderjylland og på Als.

Ved anlægsarbejde har vi erfaring med alt fra grundlæggende jordforskydning, etablering af dræn og fundering til opbygning af veje, parkeringspladser og andre udendørs strukturer. Uanset projektets omfang og kompleksitet, sikrer vi at det bliver udført med præcision og i højeste kvalitet. Når det kommer til jordarbejde, har vi kompetencerne til at håndtere alle aspekter, inklusive udgravning, planering og jordforbedring. Vores team har den nødvendige viden til at vurdere og løse udfordringer i forbindelse med jordens sammensætning og struktur.

Endvidere tilbyder vi professionel projektledelse, der sikrer, at alle faser af dit projekt gennemføres effektivt og til tiden. Fra planlægning og koordinering til tilsyn og kvalitetskontrol, kan du stole på os til at levere et vellykket resultat. Med J.A. Jord & Anlæg har du en partner, der kan håndtere alle aspekter af dit projekt.

J.A. Jord & Anlæg er din professionelle samarbejdspartner:

Når det kommer til anlægsarbejde, jordarbejde og projektledelse i Sønderjylland og på Als, er J.A. Jord & Anlæg dit bedste valg. Med mange års erfaring i branchen har vi opnået den viden og dygtighed, der er nødvendig for at udføre ethvert projekt til den højeste standard.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, og det afspejles i alle vores tjenester. Vi stræber efter at opnå de bedste resultater i hvert eneste projekt, uanset omfang eller kompleksitet. Vores dedikerede team er fuldt uddannet og har de nødvendige færdigheder til at imødekomme dine specifikke behov og forventninger.

Desuden forstår vi vigtigheden af god kommunikation og samarbejde. Når du vælger os som din entreprenør, får du en samarbejdspartner, der lytter til dine behov, holder dig informeret om projektets fremskridt, og altid er klar til at tilbyde professionel rådgivning.

Kontakt din lokale entreprenør på Als:

Er du interesseret i vores tjenester? Hvis du søger en erfaren entreprenør på Als eller i resten af Sønderjylland, så er du velkommen til at kontakte os for at indhente et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 1
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 2
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 3
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 4
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 5
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 6
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 7
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 8
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 9
  • J.A. Jord & Anlæg ApS Entreprenør, Sønderborg - 10

J.A. Jord & Anlæg ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

J.A. Jord & Anlæg ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-07-2020

CVR-nr:

41494840

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

431200 Forberedende byggepladsarbejder

Ledelse/Administration

Direktør

Jesper Andreas Andersen

Stifter

Jesper Andreas Andersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

8 444 tkr

Afkastningsgrad

37,89 %

Antal ansatte

5