Om firmaet

Hos Jama service kan vi tilbyde alsidigt tømrer- snedker og malerarbejde i forbindelse med nybygning, om- og tilbygning samt renovering. Vi kan stå for en samlet løsning som multiservice virksomhed. Mulighederne er mange, vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
93 20 80...
Adresse

Østerled 54

4440 Mørkøv

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 20:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Jama service kan vi tilbyde alsidigt tømrer- snedker og malerarbejde i forbindelse med nybygning, om- og tilbygning samt renovering. Vi kan stå for en samlet løsning som multiservice virksomhed. Mulighederne er mange, vi kan gøre dem til virkelighed.

tømrer- snedker og malerarbejde

Jama service laver alle typer renoveringsopgaver både udvendigt og indvendigt. Vi har stor erfaring inden for tømrer-og snedkerbranchen og har stor ekspertise i tagarbejde, vinduer og døre, ombyg/tilbyg, gulve, lofter, isolering, totalentrepriser m.m. Vi bidrager gerne med idéer ud fra vores mange erfaringer og tænker altid både økonomisk og energirigtigt, når vi rådgiver dig. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Jama Service

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Jama Service findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Jama Service

CVR-nr:

42997129

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

21-01-2022

Ledelse/Administration
Jannick Lucas Weberg Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

93208033

93 20 80 33

9320 8033

93 208 033