Om firmaet

JOKAB SAFETY - Eksperter i maskinsikkerhed. Jokab Safety løser alle dine opgaver indenfor sikring af farlige maskiner. Vi leverer innovative produkter og løsninger for maskinsikkerhed og er specialister i praktisk tilpasning af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 34 14...
Adresse

Rugmarken 15

3520 Farum

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

JOKAB SAFETY - Eksperter i maskinsikkerhed. Jokab Safety løser alle dine opgaver indenfor sikring af farlige maskiner. Vi leverer innovative produkter og løsninger for maskinsikkerhed og er specialister i praktisk tilpasning af sikkerhedskrav. Læs mere på jokabsafety.dk. Vi gør det enkelt at lave beskyttelsessystemer. At leverer innovative produkter og løsninger til maskinsikkerhed har været vores forretningsidé siden Jokab Safety startede i 1988 i Sverige og i 1998 i Danmark.

Visioner

Vores vision er at blive "Din bedste partner til maskinsikkerhed". Mange industrier, over hele verden har opdaget hvor meget lettere det er blevet at bygge sikkerheds og beskyttelses-systemer med komponenter og vejledning fra Jokab Safety. Vi leverer alt fra en simpel beskyttelsesløsning til komplette installerede sikkerhedsløsninger for en enkelt maskine eller til hele produktionslinier. Vi kombinerer dine produktionskrav med sikkerhedskravene for produktionsvenlige løsninger. Vi har et komplet program i sikkerhedskomponenter som gør det let at bygge beskyttelsessystemer. Disse innovative produkter udvikler vi kontinuerligt, ofte i samarbejde med vores kunder.

Jokab Safety DK A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Jokab Safety DK A/S

Omsætning

2 831 tkr

Afkastningsgrad

27.28 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Jokab Safety DK A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JOKAB SAFETY DK A/S

CVR-nr:

20619481

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

Startdato:

21-01-1998

Ledelse/Administration
Mie Frørup

Bestyrelsesformand

Per Steen Lorentsen

Bestyrelsesmedlem

Jørn Arnfeldt Frørup

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

44341454

44 34 14 54

4434 1454

44 341 454