Joy Of Living By Monica - Life Coach & Business Coach logo

Joy Of Living By Monica - Life Coach & Business Coach

Om firmaet

Siden 2018 har jeg hjulpet mine kunder med at bryde igennem de forhindringer, der ser ud til at holde dem tilbage i livet. Mine faglige og etiske pligter er at tilbyde dig støtte og at vejlede dig, mens du opdager nye...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 31 27...
Adresse

Telegade 1

2630 Taastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Siden 2018 har jeg hjulpet mine kunder med at bryde igennem de forhindringer, der ser ud til at holde dem tilbage i livet.

Mine faglige og etiske pligter er at tilbyde dig støtte og at vejlede dig, mens du opdager nye perspektiver over dine udfordringer eller mål og i sidste ende nye løsninger i at nærme dig dem. Ved afslutningen af ​​vores samarbejde skal du være i stand til selvstændigt at mestre dine udfordringer eller nå dine mål.

Forholdscoaching session

Hvert forhold er unikt og individuelt. Parforhold er de største værktøjer til at opnå livserfaring og modenhed. Min specialisering vil hjælpe dig med at opnå det bedste af dine oplevelser og til at skabe dig selv et sted at vokse.

Mindfulness på arbjedspladsen

Vi bruger mere tid på at interagere med vores kolleger, forretningspartnere og kunder end med vores egne familier. Professionelle præstationer, forretningssucces og harmoniske arbejdsrelaterede relationer giver os niveauet af energi og tilfredsstillelse for at nyde livet endnu mere.

Livscoaching session

Ved at bruge min coachingteknik og min erfaring er jeg her for at tilbyde dig den nødvendige støtte til at mestre dine udfordringer, for at nå dine personlige mål og for at styrke dig som person.

Joy Of Living By Monica - Life Coach & Business Coachs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Joy Of Living By Monica - Life Coach & Business Coach

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Joy Of Living By Monica - Life Coach & Business Coach findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Joy of Living by Monica - Life Coach & Business Coach

CVR-nr:

43418939

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-08-2022

Ledelse/Administration
Mironela Popescu

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

23312710

23 31 27 10

2331 2710

23 312 710