Om firmaet

Jord - Rør og Beton er et entreprenørfirma, som har beliggenhed i Nykøbing Sjælland. Har du brug for hjælp inden for jord-, rør-, og betonarbejde, og ønsker du en professionel løsning af din opgave, er du kommet til det helt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 10 21...
Adresse

Rørvigvej 86

4500 Nykøbing Sj

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Jrob ApS Haveservice, Nykøbing Sj, Odsherred - 1
Jrob ApS Haveservice, Nykøbing Sj, Odsherred - 2
Jrob ApS Haveservice, Nykøbing Sj, Odsherred - 3
Jrob ApS Haveservice, Nykøbing Sj, Odsherred - 4

Om os

Jord - Rør og Beton er et entreprenørfirma, som har beliggenhed i Nykøbing Sjælland. Har du brug for hjælp inden for jord-, rør-, og betonarbejde, og ønsker du en professionel løsning af din opgave, er du kommet til det helt rette sted. Som nystartet virksomhed har vi nemlig altid fokus på kvaliteten af vores arbejde, så selv den mindste detalje opfattes som tilfredsstillende blandt vores kunder. Derfor er vi den helt rigtige samarbejdspartner, når du står og skal bruge kvalificeret arbejdskraft

Vælg en stærk samarbejdspartner

Selvom vi er en nyere virksomhed, går vi utrolig meget op i det arbejde, vi udfører for vores kunder. Når du vælger Jord - Rør og Beton til din næste opgave som entreprenør, kan du derfor være sikker på et resultat i top kvalitet. Derudover får du en stærk samarbejdspartner. Det betyder, at vi stort set kan løse alle tænkelige opgaver indenfor entreprenørarbejde. Vores kompetencer spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra afhentning af jord til forskellige former for betonarbejde. Du kan være helt sikker på, at arbejdet er klaret lige til tiden. Vi er nemlig både mødestabile, og overholder alle indgåede aftaler.

Veludført entreprenørarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord, og vi garanterer dig, at arbejdet er veludført. Vores fokus på den høje kvalitet betyder, at vi ikke stopper, før du er tilfreds. Derfor er du altid garanteret et tilfredsstillende arbejde, som stemmer overens med dine forventninger og ønsker, når du sætter os på en opgave. Dertil lever vores kvalitetsarbejde op til konkurrencedygtige priser, så du ikke skal betale mere end nødvendigt.

Jrob ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Jrob ApS

Omsætning

-18 tkr

Afkastningsgrad

-51.56 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Jrob ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JORB Aps

CVR-nr:

42401757

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

431200 Forberedende byggepladsarbejder

429900 Anden anlægsvirksomhed i.a.n.

Startdato:

19-05-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

61102105

61 10 21 05

6110 2105

61 102 105