Om Jrob ApS

Jord - Rør og Beton er et entreprenørfirma, som har beliggenhed i Nykøbing Sjælland. Har du brug for hjælp inden for jord-, rør-, og betonarbejde, og ønsker du en professionel løsning af din opgave, er du kommet til det helt rette sted. Som nystartet virksomhed har vi nemlig altid fokus på kvaliteten af vores arbejde, så selv den mindste detalje opfattes som tilfredsstillende blandt vores kunder. Derfor er vi den helt rigtige samarbejdspartner, når du står og skal bruge kvalificeret arbejdskraft

Vælg en stærk samarbejdspartner

Selvom vi er en nyere virksomhed, går vi utrolig meget op i det arbejde, vi udfører for vores kunder. Når du vælger Jord - Rør og Beton til din næste opgave som entreprenør, kan du derfor være sikker på et resultat i top kvalitet. Derudover får du en stærk samarbejdspartner. Det betyder, at vi stort set kan løse alle tænkelige opgaver indenfor entreprenørarbejde. Vores kompetencer spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra afhentning af jord til forskellige former for betonarbejde. Du kan være helt sikker på, at arbejdet er klaret lige til tiden. Vi er nemlig både mødestabile, og overholder alle indgåede aftaler.

Veludført entreprenørarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord, og vi garanterer dig, at arbejdet er veludført. Vores fokus på den høje kvalitet betyder, at vi ikke stopper, før du er tilfreds. Derfor er du altid garanteret et tilfredsstillende arbejde, som stemmer overens med dine forventninger og ønsker, når du sætter os på en opgave. Dertil lever vores kvalitetsarbejde op til konkurrencedygtige priser, så du ikke skal betale mere end nødvendigt.

Jrob ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Jrob ApS Haveservice, Odsherred - 1
  • Jrob ApS Haveservice, Odsherred - 2
  • Jrob ApS Haveservice, Odsherred - 3
  • Jrob ApS Haveservice, Odsherred - 4

Jrob ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

JORB Aps

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

19-05-2021

CVR-nr:

42401757

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering, 431200 Forberedende byggepladsarbejder, 429900 Anden anlægsvirksomhed i.a.n.

Ledelse/Administration

Stifter

Imad Zaabalawi

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

7 419 tkr

Afkastningsgrad

23,31 %

Antal ansatte

-