Om Juhl-Sørensen A/S

Juhl-Sørensen er et familieforetagende som blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Vi beskæftiger os med salg, leje og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Vi er eksklusiv forhandler af Steinway & Sons i hele Norden og er den førende virksomhed indenfor klaverbranchen med butikker i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Helsinki. Besøg vores butikker i København og i Brabrand ved Aarhus eller book en stemning på vores hjemmeside www.piano.dk.

Generel beskrivelse

DIGITALKLAVERER

Ud over at handle med akustiske flygler og klaverer, er Juhl-Sørensen også en af Danmarks største forhandler af digitale instrumenter.

I vore butikker i København og Brabrand kan du prøve en masse digitalklaverer fra alle de førende producenter, som f.eks. Kawai, Yamaha og Roland.

På vores hjemmeside kan du se og købe alle de digitale instrumenter vi tilbyder, samt tilbehør i form af stativer, bænke, hovedtelefoner, lamper m.m.

LEJE

www.pianorent.dk er siden du går ind på, hvis du kunne tænke dig at leje et akustisk eller digitalt klaver eller måske et flygel. På siden kan du altid finde et godt lejetilbud på brugte eller nye instrumenter. Du lejer i minimum 6 måneder, og du har mulighed for senere at købe det lejede instrument, og få 6 eller 12 måneders leje godtgjort i købsprisen. Hvis du er i tvivl om interessen for klaverspillet vil holde for dig eller dine børn, kan en lejekontrakt være en god ide, inden du laver den helt store investering ved køb af et instrument.

ØVELOKALER

I afdelingen i København, tilbyder vi udlejning af øvelokaler, hvis du har brug for at øve dig ved et godt flygel. Vi har tre lokaler som lejes ud på timebasis og derudover har vi vores Steinway Artist Room med plads til ca. 60 personer, hvor du kan øve på et af vore Steinway koncertflygler, eller anvende det større lokale til mødeaktivitet eller lignende.

Vil du høre mere om mulighederne, så skriv venligst til mail [email protected] eller tlf. 70 13 17 44.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Juhl-Sørensen A/S Musikinstrumenter, København - 1
  • Juhl-Sørensen A/S Musikinstrumenter, København - 2
  • Juhl-Sørensen A/S Musikinstrumenter, København - 3

Juhl-Sørensen A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

JUHL-SØRENSEN A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

29-07-1987

CVR-nr:

10859573

Selskabskapital

800000

Omsætning

-

NACE-branche

475940 Forhandlere af musikinstrumenter

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Morten Juhl-Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Hanne Birgitte Juhl-Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Christian Juhl-Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Michael Juhl-Sørensen

Stifter

Steen Søndergaard Christensen

Stifter

Jens Christian Pors Krøldrup

Stifter

Christian Juhl-Sørensen

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

9 612 tkr

Afkastningsgrad

13,81 %

Antal ansatte

16