Om firmaet

Juhl-Sørensen er et familieforetagende som blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Vi beskæftiger os med salg, leje og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Vi er eksklusiv forhandler af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 13 17...
Adresse

Brofogedvej 10

2400 København Nv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Juhl-Sørensen er et familieforetagende som blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Vi beskæftiger os med salg, leje og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Vi er eksklusiv forhandler af Steinway & Sons i hele Norden og er den førende virksomhed indenfor klaverbranchen med butikker i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Helsinki. Besøg vores butikker i København og i Brabrand ved Aarhus eller book en stemning på vores hjemmeside www.piano.dk.

Generel beskrivelse

DIGITALKLAVERER

Ud over at handle med akustiske flygler og klaverer, er Juhl-Sørensen også en af Danmarks største forhandler af digitale instrumenter.

I vore butikker i København og Brabrand kan du prøve en masse digitalklaverer fra alle de førende producenter, som f.eks. Kawai, Yamaha og Roland.

På vores hjemmeside kan du se og købe alle de digitale instrumenter vi tilbyder, samt tilbehør i form af stativer, bænke, hovedtelefoner, lamper m.m.

LEJE

www.pianorent.dk er siden du går ind på, hvis du kunne tænke dig at leje et akustisk eller digitalt klaver eller måske et flygel. På siden kan du altid finde et godt lejetilbud på brugte eller nye instrumenter. Du lejer i minimum 6 måneder, og du har mulighed for senere at købe det lejede instrument, og få 6 eller 12 måneders leje godtgjort i købsprisen. Hvis du er i tvivl om interessen for klaverspillet vil holde for dig eller dine børn, kan en lejekontrakt være en god ide, inden du laver den helt store investering ved køb af et instrument.

ØVELOKALER

I afdelingen i København, tilbyder vi udlejning af øvelokaler, hvis du har brug for at øve dig ved et godt flygel. Vi har tre lokaler som lejes ud på timebasis og derudover har vi vores Steinway Artist Room med plads til ca. 60 personer, hvor du kan øve på et af vore Steinway koncertflygler, eller anvende det større lokale til mødeaktivitet eller lignende.

Vil du høre mere om mulighederne, så skriv venligst til mail ik@piano.dk eller tlf. 70 13 17 44.

Juhl-Sørensen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Juhl-Sørensen A/S

Omsætning

12 363 tkr

Afkastningsgrad

12.96 %

Antal ansatte

17

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Juhl-Sørensen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JUHL-SØRENSEN A/S

CVR-nr:

10859573

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

800 000

NACE-branche

475940 Forhandlere af musikinstrumenter

Startdato:

29-07-1987

Ledelse/Administration
Morten Juhl-Sørensen

Adm. direktør

Christian Juhl-Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Michael Juhl-Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

70131744

70 13 17 44

7013 1744

70 131 744