Se på kort

juletræer, pyntegrønt 

gav 1172 virksomheder i dette område

Juletræer-pyntegrønt

Østervangsvej 288830 Tjele

Juletræer-Pyntegrønt

Vilhelm Ehlerts Alle 8, st. sal. 48800 Viborg

Hørup Juletræer

Lukket

Frederiksborgvej 13550 Slangerup
logo

Julen starter med det helt rigtige juletræ! Hos os har I mulighed for at finde det helt rigtige juletræ i vores plantage. Kom og få en hyggelig dag, hvor I kan fælde jeres eget juletræ eller vælge et fra gårdspladsen. Vi har en hyggelig julestue med mulighed for at få varmen med gløgg, cacao og æbleskiver. I julebutikken har vi massere af julepynt, dekorationer, special-øl, lokalt fremstillet honning, pyntegrønt i håndbuketter og andre spændende ting. Se mere på vores hjemmeside.

Skov entreprenør/ Lars Søndergaard

Hedevej 148860 Ulstrup
logo

Skoventreprenør Lars Søndergaard løser alle opgaver indenfor skovbrug. Kontakt os for at høre nærmere.

Skoventreprenør Ejvind Jensen

Ørslevklostervej 787840 Højslev
logo

Vi har mange års erfaring med juletræer. Dette gælder alt fra at plante, sprøjte, give gødning, mærkning, til træet er fældet, nettet, sorteret, palleteret og læsset. Vi har også stor erfaring i fældning af almindelig træer. Med vores efterhånden omfattende vognpark, med bla. traktorer, flishuggere og teleskoplæssere, kan vi klare mange opgaver, som ellers normalt ville kræve leje af specialtudstyr.

Nibela Service

Vejstrupvej 125882 Vejstrup
logo

Hos Nibela Service anser vi plantningen som værende det vigtigste led i etableringen af juletræskulturen, og er en del af vores totalpasningskoncept "Fra rod til fod". Derfor tilbyder Nibela Service plantningen af juletræskulturer, skråhegnsætning og nedtagning, samt andre plantningsprojekter vha. specielbygget 2 rækkers gps-styret skovplantemaskine.

Nybo Planteskole og Havecenter

Lukket

Hørsholmvej 273490 Kvistgård
logo

Her i Nybo Planteskole finder du alt, hvad hjertet begærer af planter til ude og inde, havetilbehør og krukker. - Vi har det bedste til alle sæsoner, - lige fra de skønneste forårsblomster og store træer, til alt hvad man ønsker sig i juletiden. - Alt sammen i den bedste kvalitet. Kom bare indenfor til en havesnak og gå en tur i de smukke omgivelser ude og inde.

SH Christmas Trees

Hovmosevej 36372 Bylderup-bov
logo

Juletræer dyrket med kærlighed leveret til døren Julen er hjerternes fest. Så hvorfor ikke købe et juletræ, der er opvorkset i gode og kærlige kår hos et lille Sønderjysk familiebrug. Du vælger selv, hvordan træet skal leveres. Så fældes det kort tid før, og leveres direkte hjem til dig. Konkurrence: Forudbestil dit juletræ og vær med i konkurrencen om en uges ophold i et sommerhus, for 6 personer. Der trækkes lod om i alt 10 sommerhuse. Du kan deltage i konkurrencen ved at forudbestille dit juletræ fra vores webshop til og med d. 18. december.

Stensgårdens Haveservice v/Bent Olsen

(5)

Ellemosevej 134200 Slagelse
logo

Alt i Havearbejde pleje/vedligeholdelse. Ring for tilbud og aftale. Tlf. 4074 6539.

Laursen Group A/S

Karmark Skovvej 38860 Ulstrup
logo

Hos Laursen Group A/S udfører vi alle former for vandløbs- og naturpleje samt opgaver indenfor skovbrug. Vi råder over en stor og moderne vognpark, som benyttes til alle former for skoventrepriser – små som store. Vi løser opgaver for erhvervskunder, private og offentlige institutioner. Vi har fokus på den gode kunderelation, og lytter til kundernes ønsker og behov. Vi stræber altid efter at yder kompetent rådgivning, og deler gerne ud af vores mangeårige erfaring inden for feltet.

Ribers Binderi

Enghavegårdsvej 14690 Haslev
logo

Ribers Binderi. Mangler du hjælp til at binde granguirlander, rejsekranse m.m.? Så kom til os. Vi udlejer også æresporte, flagstænger og flag. Kontakt os på 40471112.

Kallesøe Import

Nørhedevej 248600 Silkeborg

Marc Lauge Holding ApS

Skovridervej 276715 Esbjerg N

Kasthøj Holding ApS

Kasthøjvej 26862 Tistrup

Jespers Juletræsservice

Søndergade 3, st. sal.7280 Sønder Felding

Gdr Valdemar Bogh

Binderup Søndergade 116091 Bjert

Grædebjerggård I/S Anno 2020

P.S. Krøyers Vej 308270 Højbjerg

Anders R. Hansen

Gammelgaard 236440 Augustenborg

Gl. Tangegaard ApS

Stenmurevej 235874 Hesselager

Marius Og Jens Christensen I/S

Decembervej 429270 Klarup

Faurskov

Læborgvej 396650 Brørup

Søholms Juletræsplantage

Bandsholmvej 459600 Aars

Skradekær I/S

Vindelevgård 197830 Vinderup

Torben Andersen

Ømosevej 78643 Ans By

Får Får Får

Lindebjærgvej 194180 Sorø