Om Jysk Anlæg Og Kloak ApS

Jysk Anlæg Og Kloak udfører alt inden for anlægs- og kloakarbejde. Ingen opgaver er for små, uanset om det er belægning, anlæg eller ejendomservice.Ingen opgaver er for små, uanset om det er belægning, anlæg eller ejendomserviceNyanlæg af have eller belægning. Vedligehold af grønne områder eller din ejendom - vi er altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud.Vi har altid et godt tilbud til dig. Kontant os i dag ved interesse.

Belægning

Jysk Anlæg og Kloak ApS har mange års erfaring med belægning. Med vores ekspertise og dygtige specialister garanterer vi, at du altid får et professionelt resultat mange år frem. Vi har den viden, der skal til for at tilbyde dig en flot og holdbar løsning.

Der findes mange former for belægningsopgaver, store og små, og vi har erfaring med en bred vifte af disse. Vi har udført utallige belægningsopgaver for både private kunder, erhvervskunder samt større projekter for fx. kommuner. Uanset om der er tale om en indkørsel, et fortov, en terrasse eller et meget stort areal, så ved vi, at udførelsen er altafgørende. Med brolæggere fra Jysk Anlæg og Kloak ApS får du altid kreative løsninger af høj kvalitet, så du er sikret et slutresultat, der lever op til dine drømme og forventninger.

Du har brug for en brolægger, når du har behov for professionelle til at udføre et belægningsjob som fx. et fortov, en indkørsel, stier, terrasser og passager i haven. Vi er bl.a. eksperter i belægning, hvor dine brønde bliver intregeret. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler en brolægger til at indfri dine ønsker og dermed opnå et flot og professionelt resultat indenfor alle grå områder.

Omfangsdræn

Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS har vi autorisation til at udføre kloakarbejde, og vi tilbyder bl.a. etablering af omfangsdræn til både vores erhvervskunder og private kunder.

Omfangsdræn og andet kloakarbejde, hvor noget skal forbindes til kloaksystemet, må du som privatperson ikke selv udføre. Du har brug for en autoriseret kloakmester som os, og du er velkommen til at ringe og få en nærmere drøftelse for dit anlæg eller projekt, og dermed få den rådgivning, du har brug for.

Omfangsdræn anvendes primært ved huse og bygninger, hvor der er kælder eller risiko for vand og fugt ved husets konstruktion. Omfangsdræn er en rigtig god løsning, når det kommer til at håndtere store mængder regnvand. Det er en holdbar og fremtidssikker løsning, som især kan være god i forhold til fugt i sokler, fundament og kældervægge. Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende. Den ligger tæt på huset og leder effektivt overskydende vand væk fra huset og i sidste ende ud i kloaksystemet.

Når man skal finde ud af, om et omfangsdræn er den rigtige løsning, er det relevant først at tjekke hældninger omkring huset. Det er for at sikre, at belægningen ikke skulle være sunket, og at det er årsagen til problemet. Hvis det er tilfældet, kan vi hjælpe med at reetablere området, så hældningerne er korrekte, og vandet ledes væk. For at se, om omfangsdræn er det rette valg, tjekker man ydermere jorden omkring bygningen, da et omfangsdræn fx. ikke har så stor effekt i sandet jord, men er meget effektivt i leret jord.

Anlægsarbejde

Vi skaber unikke haver samt flotte grønne og grå anlæg efter kundens ønsker. Vi løser alle typer opgaver som anlægsgartnere og brolæggere - lige fra mindre gårdhaver og parcelhushaver til parkanlæg ved virksomhedsdomiciler og store byfornyelsesprojekter. Hos Jysk Anlæg og Kloak ApS har vi høj faglighed, og kombination af anlægsgartnere og brolæggere gør os dygtige til alle former for anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde. Vi løser mange former for anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Vi har særlig stor viden omkring etableringen af grønne områder, belægningsopgaver samt både små og store anlæg, hvor der både er tænkt på opbygningen af jord, samt det grå og det grønne. Vi er gode til at hjælpe dig frem til den bedste løsning, hvor der både er taget højde for det byggetekniske, funktionaliteten og æstetikken. Vi er klar med ideer og inspiration til det anlægsarbejde, du har brug for at få udført.

Vi er autoriseret kloakmester og har stor erfaring med jordarbejdet omkring et anlæg, hvilket betyder, at vi både kan holde styr på alt fra det under jorden til belægningen og beplantningen over jorden.

Nedsivningsanlæg

For bolig placeret i et ikke-kloakeret område, er nedsivningsanlægget et godt alternativ til at bortlede husspildevandet fra din bolig. Anlægget anvendes ofte i boliger uden for byen og i sommerhuse, hvor der er begrænsede muligheder for opkobling på kloaknettet. Der er dog visse krav, som din grund skal leve op til, for at nedsivningsanlægget kan etableres.

Ønsker du et nedsivningsanlæg på din grund, skal du først ansøge kommunen om tilladelse til dette. Information om de forskellige regler kan oftest findes på kommunernes egne hjemmesider, hvor du finder ansøgningsskema m.m.

Hvordan fungerer et nedsivningsanlæg ?

Nedsivningsanlægget består af en bundfældningstank, en pumpebrønd og og fordelerrør, som bliver gravet ned under jorden. Her vil spildevandet fra din husholdning løbe ud i bundfældningstanken, hvor alle faste dele bliver separeret fra spildevandet. Herefter løber vandet videre ud i pumpebrønden, som pumper vandet ud i fordelerrørene. Efterfølgende siver vandet ud gennem rørene og ned gennem jorden, hvor det renses naturligt inden, det rammer grundvandet.

Fordele ved nedsivningsanlæg

Nedsivningsanlægget kommer med en række fordele, som ikke opnås ved den traditionelle kloak. Udover at være forholdsvis billig at etablere, så er anlægget både billigt og enkelt at vedligeholde, og det har derudover et billigt strømforbrug. Derudover kan det etableres i græsplænen uden at genere synet.

i bliver tit spurgt om prisen på et nedsivningsanlæg, hvor vi ofte kun kan give et estimat, da vi vil ud og se stedet, inden vi kan give en pris. Der er nemlig forskel på, hvor meget arbejde anlægget kræver, hvilke elementer der skal installeres og hvor stort anlægget skal være.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale/møde, hvis du ønsker yderligere information om nedsivningsanlæggets pris.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Jysk Anlæg Og Kloak ApS Kloakmester, Hedensted - 1
  • Jysk Anlæg Og Kloak ApS Kloakmester, Hedensted - 2
  • Jysk Anlæg Og Kloak ApS Kloakmester, Hedensted - 3
  • Jysk Anlæg Og Kloak ApS Kloakmester, Hedensted - 4

Jysk Anlæg Og Kloak ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Jysk anlæg og kloak ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

06-01-2017

CVR-nr:

38331833

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering, 811000 Kombinerede serviceydelser, 813000 Landskabspleje

Ledelse/Administration

Direktør

Dennis Jakobsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

−21 tkr

Afkastningsgrad

−109,14 %

Antal ansatte

1

Søgeord

drænarbejdeudgravningseptiktankeautoriseret kloakmesterkloakrenoveringseparation at regnvandRengøringregnvandskonsulentbrolæggerminirensningsanlægkloakspulingkloakanlægLejlighedssyn ved udflytningNerydningspulearbejderodskæringfaskinerrendestensbrøndeudboringfaldstammerregnvandshåndteringgræsplejetoilettankerotteranlægs- og havearbejdejysk anlæg kloakkloakafløbafløbs- og kloakanlægVedligeholdelsesmæssige reparationernedsivningsanlægtv-inspektion af kloakkeranlægsarbejdeIndflytningbeplantningVandskadeUdflytningseparation at regnvand og spildevandafløbsanlægentreprenøropgaverspuling af drænherunder trappevask og fejningaut. kloakmestrerenovering af græsplænesaltningbrolægningInstallationersikring mod oversvømmelsekloakvedligeholdelseVagtordningVedligeholdelsesrapporterhækklipning og snerydninghækklipVedligeholdelsesnerydningdrænHækkelipningspulingGræsslåningrottespærrenyanlægforsikringsskaderjysk kloakindustrispulingVagtordning til brug ved akutte problemer f.eks. vandskaderørrensningminigraverVedligeholdelse af udendørsarealerslamsugningsservicetrixtankestoppet kloakreparation af kloakkernedsivningjysk anlæg og kloakkloakmesterjysk anlæginstallationer og udendørsarealervintertjenestekloakkerrådgivning om spildevands- og kloakanlægrodfræsningbelægningEjendomsrengøringspuling af kloakkerTrappevaskherunder græsslåningEjendomstilsynFejningny græsplæneomfangsdrænkloakstrømpeforingerslamsugerfirmaerLejlighedssyn ved indflytninghaveanlægTilsyn med ejendomgræsklipLejlighedssyn ved ind- og udflytningbeskæringtræfældningUdendørsarealer

Alternative nummerformater

7060305970 60 30 597060 305970 603 059