Om firmaet

Jysk fugekompagni giver dig sit ord – og mere til. en aftale er en aftale. vi ved godt, at den har du hørt før – og måske alligevel oplevet, at aftalen blev svigtet. Men vi mener det faktisk. Og det er ikke bare noget, vi selv...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
88 44 87...
Adresse

Lundagervej 25

8722 Hedensted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Jysk fugekompagni giver dig sit ord – og mere til. en aftale er en aftale. vi ved godt, at den har du hørt før – og måske alligevel oplevet, at aftalen blev svigtet. Men vi mener det faktisk. Og det er ikke bare noget, vi selv siger; vores kunder siger det faktisk også.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Jysk Fuge Kompagni A/S

Omsætning

13 171 tkr

Afkastningsgrad

36.44 %

Antal ansatte

31

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Jysk Fuge Kompagni A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Jysk Fuge Kompagni A/S

CVR-nr:

39287234

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

433900 Anden bygningsfærdiggørelse

Startdato:

25-01-2018

Ledelse/Administration
Søren Bang Lassen

Bestyrelsesmedlem

Anders Berçon

Bestyrelsesmedlem

Grzegorz Bankiewicz

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Fugearbejde, Fugefirmaer, Gummifugning, Epoxy, Fugning omkring døre, Fugebånd, Epoxyfugning, Brugt silikonefuger, Facadefugning, Fuger, Dilatation, Fugning af vådrum, Ekspanderende fugebånd, Fugebånd vinduer, Fuger bløde, Brugte silikonefuger, Fugepistol, Betonelementfugning, Diffusionsåben fuge, Fugning badeværelser, Isoleringsfirmaer, Fugeforretninger, Fugning af vinduer træ, Fugning af gulve, Brandfuger, Fugning af vinduer alu, Døre, Tætninger, Fugereparationer, Fugninger af elementer, Fugemænd, Fugninger af betondæk, Fuge vinduer priser, Fugninger af døre, Badeværelser, Badeværelses, Fugning af betonkonstruktioner, Fugning, Fugning af betonelementer, Fugning af vinduer træ/alu, Fugning vinduer, Fugeteknik, Brandisolering, Fugemand, Badeværelserf, Fugning dør, Udskiftning, Diffusionsåben, Fugning af bryggers, Fugning omkring vinduer, Fugning af sterilrum, Udskiftninger, Vinduesfugning, Silikonefuger, Udskiftning af fuger, Fugninger af gibslofter, fugninger, Fugning af vinduer, Elastiske fuger, Badeværelsesfuger, Fugetætningsmaterialer, Fugeteknikker, Fugeservice, Fugemontør, tømrere, Ekspanderende, Dilatationsfuger, Vinduer, Elastisk fuge, Fugning af vinduer pris pr meter, Facadepartier, Beton, Fugerenoveringer, Vådrumsfugning, Fugerenovering, Brandsikringer, Fugninger af badeværelser, Tætning, Fugemasse, betonfugning, Brandlukning, Epoxy gulve, Finish, Gummi-fuger, Fugeopgaver, Fugning af køkkener, Udskiftning af gummifuge, Facader, Bløde fuger, Bad, Fugning badeværelse, Facadefuger, Udskiftning af bløde fuger, Bløde Bordplader, Udskiftning af silikonefuger, Fliser Fuge, Fugning af fliser, Bryggers, Dørfugning, Fugning af døre, Vådrum
Alternative nummerformater

88448722

88 44 87 22

8844 8722

88 448 722