Se på kort
Skibbroen 146270 Tønder

Cafe Skibbroen i Tønder har et bredt udvalg af burger, hotdogs, soft-ice samt kaffe og kage. Vi serverer altid mad og drikkevarer med et stort smil på læben.

Langesøvej 1465462 Morud

Ishus beliggende ved Langesø, hvor vi er omringet af Fyns smykke natur. Vi tilbyder en masse lækkert til både store og små. Kontakt os gerne hvis der ønskes yderligere informationer.

Frijsenborgvej 3C8240 Risskov

Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar, som tilbyder frisklavet italiensk is hver dag. Vi har alt fra let frugtsorbet til yogurtis og cremet mælkeis, som fremstilles efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter. Du kan nyde isen sammen med en god stærk espresso, eller du kan tage den med hjem. Kom forbi vores isbar og smag!

Marinavejen 165300 Kerteminde

Kerteminde Minigolf er god underholdning for hele familien. Med en perfekt placering ved strand og marina og kun få minutters gang fra centrum. Kerteminde Minigolf er igennem årene blevet udbygget med flere nye, spændende og udfordrende baner. Kerteminde Minigolf er i dag en moderne og spændende bane for både børn og voksne.

Dag Hammarskjölds Allé 42A, st. sal.2100 København Ø