Se på kort

køkkenbatterier 

gav 20 virksomheder i dette område

Kolby & Søn A/S

Åbent

Kastanievej 103630 Jægerspris
logo

Kolby & Søn A/S i Jægerspris er et familieaktieselskab med mange forskellige arbejdsopgaver som bl.a. stålkonstruktioner, smedearbejde, VVS- og blikkenslagerarbejder. Det er firmaets strategi, at vi hele tiden vil være i besiddelse af den nyeste viden inden for alle vores forretningsområder, så vi kan tilbyde vore kunder, den helt rigtige løsning på den aktuelle opgave.

Brdr. Schmidt VVS ApS

Åbent

Fasanvej 39550 Mariager
logo

Vi lægger stor vægt på tillid, kvalitet og god service, og på at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi servicerer private og erhverv i hele landet. Vi har mange års erfaring og dygtige medarbejdere, der laver alt indenfor: Gas, blik (zink og kobber), vand, varme, sanitet, varmepumper, fjernvarme, jordvarme, stokeranlæg, nybyggeri, rørskade, tagrender m.m. De er velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.

Arnum VVS ApS

Bjerglundsvej 16510 Gram
logo

Arnum udfører VVS installationsopgaver over hele landet, på parcelhuse og sommerhuse samt medvirker i store entrepriser på anlægsopgaver inden for det offentlige. Endelig er der en del stald- og halbyggerier på firmaets referenceliste. Velkommen at kontakte os.

Jensen's VVS

Hadsundvej 12B2610 Rødovre
logo

Jensen's VVS løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Vi laver alt fra utætte vandrør til stoppede kloakker samt service på varmeanlæg og modernisering af badeværelser. Ring for et uforpligtende tilbud eller læs nærmere på vores hjemmeside.

Lind Blik & VVS A/S v/ Torben Bo Andersen

Åbent

Nr. Lindvej 67400 Herning
logo

Hos Lind Blik & VVS A/S er vi din autoriserede VVS-installatør i Herning, Holstebro og omegn. Vi har eksisteret i hele 40 år og er dermed et af områdets mest erfarne, betroede og specialiserede.​Vi udfører alle typer af VVS-arbejde med samme grad af faglige stolthed og respekt for kvalitet. Ingen opgaver er for store og ingen opgaver er for små for vores VVS-installatør.​

Vandkilden Aps v/Allan Eriksen

Åbent

Møllebakken 4B3370 Melby
logo

Vi påtager os både små og store projekter til en fast pris. Vi prioriterer kvalitet og service og stræber efter at levere det færdige arbejde iht. aftalen og til tiden. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 35750 Ringe
logo

Hvis du vælger Per Mortensen som din VVS Installatør er du sikret godt håndværk, høj kvalitet og dedikeret service hele forløbet igennem. Vi beskæftiger os med en masse former for VVS-opgaver og bestræber os altid på at levere et gennemarbejdet resultat. Du kan regne med vores konkurrencedygtige priser som matcher både dine behov og din økonomi. Vil du vide mere, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Brædstrup VVS Teknik ApS

Åbent

Indre Ringvej 58740 Brædstrup

Varmepumpefyn ApS

Åbent

Industrivej 195550 Langeskov

Oles VVS

Brandevej 28B7361 Ejstrupholm

Varmecentralen A/S

(1)

Kvædevej 912830 Virum

Kjellerup VVS A/S

Åbent

(3.67)

F.L.Smidths Vej 98600 Silkeborg

VVSproffen.dk - ApS

Platanvej 157400 Herning

VVS-Shoppen.dk

Søren Nymarks Vej 158270 Højbjerg

Jens Kristiansen VVS A/S

Værkstedsvej 136000 Kolding

Hovedgård & Omegns VVS ApS

Åbent

Industriområdet 58732 Hovedgård

Jørn's Smedie & VVS ApS

Aalborgvej 54800 Nykøbing F

VVS Erik Due Olesen

Østergade 376520 Toftlund

CPH VVS ApS

(2.4)

Laplandsgade 112300 København S

C. F. Andersen & Søn VVS A/S

Sylbækvej 258230 Åbyhøj