Om firmaet

Kørelærer Gruppen er et tæt samarbejde mellem ni af Århus' mest samvittighedsfulde og erfarne kørelærere, hvilket sikrer en meget høj kvalitet i undervisningen i byens måske bedste lokaler og skolevogne. Vi tilbyder kørekort...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 19 48...
Adresse

Banegårdsgade 2

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kørelærer Gruppen er et tæt samarbejde mellem ni af Århus' mest samvittighedsfulde og erfarne kørelærere, hvilket sikrer en meget høj kvalitet i undervisningen i byens måske bedste lokaler og skolevogne. Vi tilbyder kørekort til bil, bil med automatgear, stor trailer, generhvervelse og rutinetimer. Vores afdelinger i Århus C og Risskov har markedets bedste undervisningsprogrammer og teoritests, der løbende opdateres.

Køreskole tilbyder kørekort hos erfarne kørelærere

Leder du efter en køreskole med afdeling i Aarhus og Risskov? Så bør du bruge Kørelærer Gruppen. Vi leverer en grundig, omfattende og personlig køreundervisning.

Vi er din lokale køreskole, der bestræber sig på at være blandt de bedste i Danmark. Vi bruger moderne udstyr i undervisningen og har omhyggeligt udvalgt vores kørelærere, der tilsammen udgør et stærkt team, og alle er godkendt af Rigspolitiet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kørelærer Gruppen ApS

Omsætning

127 tkr

Afkastningsgrad

23.47 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kørelærer Gruppen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KØRELÆRER GRUPPEN ApS

CVR-nr:

25328256

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

855300 Køreskoler

Startdato:

30-03-2000

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86194888

86 19 48 88

8619 4888

86 194 888