Om firmaet

Du er meget velkommen i salgsafdelingen og på værkstedet i Kaas. Så går du med tanker om, at skifte bilen ud med en ny, eller har du problemer med din nuværende bil, så kig ind til os. Vi har altid et bredt udvalg i nye som...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 24 50...
Adresse

Brogaardsgade 10

9490 Pandrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Du er meget velkommen i salgsafdelingen og på værkstedet i Kaas. Så går du med tanker om, at skifte bilen ud med en ny, eller har du problemer med din nuværende bil, så kig ind til os. Vi har altid et bredt udvalg i nye som brugte biler, og kan være behjælpelige med at finde det du søger, hvis det ikke er på lager. Vi står ALTID klar til dig og din bil. Kontakt os på telefon eller kom forbi. På gensyn!

Profil

Vi vil gerne byde velkommen til Kaas Biler.

Pr. 1/9-2008 købte vi Kaas Biler, som er en god gammel forretning, der har været drevet at de samme ejere i 34 år. De sidste 10 år af deres tid har firmaet haft Suzuki forhandling.

Vores forventning er, at drive et værksted, og en Suzuki forhandling, ved at skabe en tillid mellem kunderne og os. Kunderne skal føle sig velkommen, og have en god oplevelse af os og vores dygtige medarbejdere.

Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente folk, der hver har en specialviden indenfor pladearbejde, Suzuki biler og alle andre bilmærker. Vi har en medarbejder med Suzuki's teknikker uddannelse, som dækker over en lang række områder, så som tester, motorer m.m. Alle vores medarbejdere er daglig med til at give kunderne positive oplevelser.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kaas Biler I/S

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kaas Biler I/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Kaas Biler I/S

CVR-nr:

31899265

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

29-12-2008

Ledelse/Administration
Tom Rene Blok Kristensen

Fuldt ansvarlig deltager

Tine Lønstrup Kristensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98245087

98 24 50 87

9824 5087

98 245 087