Om firmaet

Velkommen hos KAJ OVE MADSEN A/S der er områdets største entreprenørfirma med afdelinger i Skive, Århus og København. Vi udfører alt indenfor byggeri i total-, hoved- og fagentreprise. Udover at vi selv beskæftiger støbere,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 52 70...
Adresse

Bjørnevej 4

7800 Skive

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 16:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Velkommen hos KAJ OVE MADSEN A/S der er områdets største entreprenørfirma med afdelinger i Skive, Århus og København. Vi udfører alt indenfor byggeri i total-, hoved- og fagentreprise. Udover at vi selv beskæftiger støbere, murere, tømrere, smede og malere har vi en fast stab af underleverandører.

Generel beskrivelse

Hos Kaj Ove Madsen A/S er det vor klare målsætning at yde 'Kvalitet til tiden og fremtiden'

Dette sker i tæt samarbejde med dig som kunde for at virkeliggøre dine idéer og drømme.

Vi prioriterer at skabe innovation, kommunikation og udvikling i samarbejde med dig for at skræddersy en byggeløsning til dig – effektivt og omkostningsbevidst.

Vi har et bredt spænd af kompetencer som totalentreprenør indenfor byggeri, dette såvel indenfor bolig som erhvervs- og produktionsbyggeri – find inspiration på ”referencer”.

For at varetage de forskelligartede opgaver råder vi over en bred organisation med dygtige og specialiserede medarbejdere, der arbejder sammen for at opfylde vores målsætning. Vi sammensætter et team til netop dit projekt med en projektleder som din faste kontaktperson igennem byggeriets faser.

Vi står altid til rådighed for et uformelt møde om dit projekt.

Kaj Ove Madsen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kaj Ove Madsen A/S

Omsætning

7 586 tkr

Afkastningsgrad

12.28 %

Antal ansatte

27

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kaj Ove Madsen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KAJ OVE MADSEN A/S

CVR-nr:

10019036

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

25-11-1985

Ledelse/Administration
Kaj Ove Madsen

Bestyrelsesformand

Grethe Madsen

Bestyrelsesmedlem

Pia Suzanne Finderup

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Kategorier
Søgeord
montagearbejde, byggerådgivning, kirkerenoveringer, vinduer, industrihaller, tømrermester, lagerhaller, støbningsarbejde, nybyggeri, kontorbygninger, facaderenovering, Tømrere, udlejning af boliger, parcelbyggerier, lejemål, murstensfacader, boliger, opmurning, byggefirmaer, byggehåndværk, Smede, gulvarbejde, ventilationsarbejde, træterrasser, betonslibning, udgravninger, anlægsarbejde, skillevægge, restaureringer, enterprise, entreprenøropgaver, plejehjemsbygning, betonrenovering, ombygninger, bygningsforberedelse, udestuer, leje af boliger, bygningsrenoveringer, anlægsentreprenører, Murere, badeværelsesarbejde, facadearbejde, garagebyggerier, belægninger, flisearbejde, trapperenovering, døre, grundvandssænkning, Støjskærme, dørudskiftninger, betonimprægnering, carporte, terrænarbejde, lejelejligheder, byggekraner, entreprenører, hegn, cad-konstruktionstegninger, havnebyggeri, betonpæle, konstruktionsløsninger, tag, Snedkere, byggetegninger, bygningsværk, tilbygninger, betongulve, murerfirma, nedrivninger, altanrenovering, skydedøre, totalentrepriser, byggeplanlægning, murer, byggepladser, udleje af boliger, indkørsler, Jord og kloak, støbearbejde, isoleringsarbejde, kloak, nedrivning, fundament, boringsarbejde, tømrer, miljøsanering, beboelsesejendomme, elevatorbyggerier, klinkearbede, byggereparationer, vægarbejde, Bygge- og anlægsentreprenører, gravearbejde, industribygninger, jord- og beton, kloak- og rørrenovering, renovering, opmuring, kloakentreprenør, husmontering
Alternative nummerformater

97527000

97 52 70 00

9752 7000

97 527 000