Om KICA - Køge Pejsecenter ApS

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Lignende virksomheder i nærheden

8.3 kmJep's Brændeovne

Jep's Brændeovne

19.9 kmK.J. Montering

K.J. Montering

23.8 kmPejseland

Pejseland

35.2 kmPejse-Centret

Pejse-Centret

KICA - Køge Pejsecenter ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnKØGE PEJSECENTER ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:01-07-1997
CVR-nr:20301104
Selskabskapital50000
Omsætning-
NACE-branche469000 Ikke-specialiseret engroshandel

Ledelse/Administration

Kim EgelundDirektør
Carsten Stub RømerStifter
Kim EgelundStifter

Bedømmelser om KICA - Køge Pejsecenter ApS

lucas lindholm

mere end et år siden

Købte en Heta pilleovn, og man kan roligt sige at den kan varme alt op i vores 110 kvm hus. God service og altid klar på en god handel.
Klar anbefaling!

niels hansen

mere end et år siden

jeg har købt en pilleovn, leveringstiden var lang, det er næsten umuligt at komme i kontakt med firmaet for at få ovnen serviceret under garantien, der svares ikke på mails og i telefonen får man at vide at der stadig er travlt, ring senere. jeg står nu med en næsten ny og meget upålidelig ovn. hold jer væk fra KICA hvis jeres gode humør skal bevares

Thomas Kirkeskov

mere end et år siden

Jeg bestilte en Scan Andersen ovn og bestilte også en isokern skorstensindfatning i december 2012. KICA lovede at ovnen ville være hjemme før jul, og de ville komme og installere isokernen samtidigt. Isokernen kom de og monterede i januar. Desværre lavede de arbejdet forkert, så der nu er et dårligere træk end der kunne være, da de ikke forede røret rigtigt. Dette ved jeg fra Helsingør Pejsecenter, som jeg ringede til i ferbruar for at bestille min Scan Andersen brændeovn efter ikke at kunne få kontakt med KICA. På et enkelt tidspunkt fik vi kontakt, og beskeden var, at de godt kunne forstå hvis vi ville finde en ny leverandør. Fra Helsingør kom min brændeovn i løbet af 14 dage monteret og med kommentaren om, at det var ærgeligt at isokerne ikke var lavet ordentligt.

Kære kunde - hold dig væk fra denne amatørvirksomhed - det er simpelthen for dyrt og dårligt et bekendtskab.

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5663705056 63 70 505663 705056 637 050