Ebeltoft-Dråby-Handrup kirker - et sted hvor der altid er tid til noget. Vi tilbyder børnekor, strikkecafe, og pizzagudstjenste - musikgudstjenester, familiegudstjenester og meget mere.
Munkebo Kirke består af tårn med våbenhus, skib og kor - de to sidste ud i ét. Men fra begyndelsen har hverken tårn eller våbenhus eksisteret, og skibet afsluttedes, hvor nordsiden tydeligt viser det: ved overgangen mellem ren kvaderstensmur og blandingsmur. Det gamle romerske kirkeskib med kor har taget sig smukt ud, som det spejlede solen i de mangefarvede natursten, omhyggeligt afstemt efter hverandre af bygmesteren, da kirken ved år 1100 blev opført. Læs mere på vores hjemmeside.
Brønderslev Kirke har solid opbakning fra befolkningen - og der er ca. 12.700 indbyggere i sognet. Kirkens vigtigste funktion er at forkynde det glade kristne budskab - evangeliet om Jesus Kristus - og møde mennesker med omsorg i både glæde og sorg. Kirken er meget aktiv i lokalområdet og arrangerer, ud over de ugentlige højmesser og gudstjenester, alt lige fra sommerlejr, til koncerter, foredrag, vandringer, babysalmesang, klubarbejde, korsang m.m. Se mere på www.broenderslevkirke.
Hvad enten du er til babysalmesang, søndagscafé, litteraturkreds, salmesangsaftener, spaghettigudstjenester, gode film i selskab med andre, eller noget helt syvende, så er du velkommen hos os. På kirkekontoret samles alle trådene i kirken. Det er her du kan henvende dig med spørgsmål om alt muligt, hvad enten du vil have et nyt navn, bestille en barnedåb eller forhøre dig om en begravelse.
Næstved Sct. Peders Kirke betragtes af mange i dag som den smukkeste, gotiske købstadskirke i Danmark. Klik ind på vores hjemmeside for yderligere information.
Vi er en aktiv menighed med flere former for gudstjenester. Udover den klassiske højmesse om søndagen, som åbner op for fordybelse og ro, har vi musikgudstjenester, hvor sang og musik er i centrum. Familiegudstjenesten er for alle, men der er særligt fokus på børn. Vi er en kirke i udvikling, og vi har gudstjenester, hvor menigheden sammen med præsten er med til at forberede og afvikle gudstjenesten om søndagen.
Nykøbing F. sogn er et af landets største sogne og varetager betjeningen af ca. 16.500 indbyggere. Medlemmer af folkekirken udgør ca. 12.700 medlemmer. I kirkerne foregår der meget ud over de kirkelige handlinger såsom koncerter, specielle gudstjenester samt aktiviteter for både børn, unge og voksne. På kirkegårdene varetages en del drifts- og vedligeholdelsesopgaver.
Mariehøj Kirke blev indviet den 9. marts 1958.Kirken er åben for besøg på hverdage kl. 8.00 - 17.00 - forudsat, at der ikke er arrangementer eller handlinger.
Sct. Mortens Kirke er åben kirke og alle er velkomme til at kigge forbi og nyde det smukke kirkerum og dets sjældne kirkekunst. Særligt kan fremhæves Abel Schrøder's altertavle og prædikestol fra 1667, kalkmaleriet af Sct. Morten, korbuekrucifikset fra 1520, døbefronten fra 1515, Frobenius orgelet og præstetavlen. Kontakt kirkekontoret på tlf. 55 72 31 03 og sognet på tlf. 30 68 29 51.
Velkommen til Søllested, Skovlænge og Gurreby Sogn.Søllested-, Skovlænge- og Gurreby kirker udføre alle kirkelige handlinger såsom gudstjenester ved dåb, vielser, konfirmationer og begravelser.
Lyng Kirke blev indviet første søndag i advent, den 27. november 1994. Arkitekterne er Inger og Johannes Exner, Århus. Første spadestik fandt sted den 8. januar 1993 og grundstensnedlæggelsen den 18. juni samme år. Lyng Sogn blev selvstændig pr. 1.9.2003. Der er tilknyttet to præster til kirken: Susanne Charlotte Knudstorp er kirkebogsførende sognepræst og Anne-Marie Blak Steensig sognepræst.
I Nørre-Løgum Sogn udføres alle kirkelige handlinger såsom dåb ved Gudstjenester, vielser, konfirmationer og begravelser. Udover gudstjenesterne har vi mange spændende aktiviteter, herunder børne- og juniorklubber, babysalmesang, koncerter og foredrag m.fl. Du er velkommen til at rette henvendelse til sognepræsten, såfremt du har spørgsmål, ønsker at aftale tid til barnedåb eller forhøre dig om en begravelse m.m.
Domkirken i Haderslev foretager alle former for kirkelige handlinger f.eks. gudstjenester, dåb, vielser, bisættelser og begravelser.
Desuden arrangeres der ofte kirkekoncerter, hvor amatørsangere optræder med fantastisk kirkemusik samt børnekirke og babysalmesang.
Kontakt kirkekontoret for mere information.
Viborg Stift strækker sig fra Aggersborg i nord til Blåhøj i syd og fra Fjaltring i vest til Hammershøj i øst. Læs mere på vores hjemmeside! Biskop: Henrik Stubkjær. Stiftamtmand: Torben Sørensen.
På vores hjemmeside vil du let kunne finde frem til gudstjenester, arrangementer og lidt historie om kirkerne i Ålsø, Hoed, Vejlby og Homå Sogne. Du er altid velkommen til at kontakte os.
Karlslunde Strandkirke er en del af Den Danske Folkekirke, og den er kendt for sin utraditionelle måde at være folkekirke på. Selvom kirken har mange aktiviteter ugen igennem, er gudstjenesterne om søndagen omdrejningspunktet for det hele. Karlslunde Strandkirke ønsker, at Guds nærvær erfares ved gudstjenesterne, at evangeliet og budskabet om Jesus bliver kendt ligesom ved alle de øvrige aktiviteter i kirken.
Sydhavn Sogn strækker sig fra det gamle Sydhavns kvarter til de nye boligområder på Teglholmen og Sluseholmen. Frederiksholm Kirke er Sydhavns kirke, og her skaber vi et meningsfuldt rum med aktiviteter i øjenhøjde med de mennesker, der bor i Sydhavn. Kom og besøg os til en gudstjeneste i vores hyggelige lille kirke, eller mød op til et af vores mange arrangementer. Kontakt kirkekontoret for mere information.
Oplysninger om Teestrup, Bråby og Øde Førslev Kirker samt Teestrup sognegård - både praktiske informationer i forbindelse med kirkelige handlinger, noget om hvad vi har lavet og hvad vi planlægger at lave ses på vores hjemmeside.
Sortebrødre Kirke var i middelalderen klosterkirke til et af de ældste Dominikanerklostre i Norden. Det ældste lå i Lund – dengang dansk område – etableret 1222.
Det vides ikke med sikkerhed, hvor gammel kirken og klostret er, men blandt de første dominikanerklostre i Danmark, nævnes Aarhus 1227, Ribe 1228.
Sortebrødre Kirke og Kloster antages, at være grundlagt samtidig med klostret i Aarhus.
Det vides med sikkerhed, at klosteret i Viborg fungerede fuldt ud i 1246.