Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk logo

Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk

Om firmaet

Med kiropraktisk behandling kommer rygsøjlen og nervebanerne til at fungere, som de skal. Rygsøjlen og kroppen kommer i balance og optimerer din livskvalitet. Jeg har specialiseret mig i Gonstead-behandlingsmetoden, en blid og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 16 90...
Adresse

Middelfartvej 121

5200 Odense V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Med kiropraktisk behandling kommer rygsøjlen og nervebanerne til at fungere, som de skal. Rygsøjlen og kroppen kommer i balance og optimerer din livskvalitet. Jeg har specialiseret mig i Gonstead-behandlingsmetoden, en blid og skånsom behandlingsform inden for kiropraktik, som jeg tilpasser til den enkelte patient. Derfor er behandlingsmetoden velegnet til patienter i alle aldre - spædbørn, børn, teenagere, voksne og ældre. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie velkommen i min klinik.

Om Birgitte Slæbæk DC, kiropraktor

Indehaver af Kiropraktisk Klinik, Middelfartvej 121, 5200 Odense V.

Universitetsuddannet den 3.10.1986 på Palmer College of Chiropractic, USA.

Specialiseret i Gonstead-behandlingsmetoden siden starten af min uddannelse på Gonstead Chiropractic Clinic og Gonstead Seminars i Wisconsin, USA.

Min personlige mentor er dr. Alex Cox DC (Doctor of Chiropractic), medindehaver af Gonstead Chiropractic Clinic i Wisconsin, USA og specialist i Gonstead-behandlings-metoden. Han er nu pensioneret kiropraktor, men underviser stadig på The Gonstead Seminar i hele verden.

Den 4.8.2001 modtog jeg Gonstead Seminar Commitment Award – Best of the Best.

I juli 1989 modtog jeg en udmærkelse fra Gonstead Seminar.

Jeg besøger dr. Alex Cox cirka en gang om året i en hel uge, hvor vi diskuterer kiropraktik fra morgen til nat. Jeg prioriterer videreuddannelse på højt internationalt niveau og deltager årligt i kurser både i Europa og USA, særligt i Gonstead-regi.

Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KIROPRAKTISK KLINIK V/BIRGITTE SLÆBÆK NIELSEN

CVR-nr:

11160085

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869040 Kiropraktorer

479900 Anden detailhandel undtagen fra forretninger, stadepladser og markeder

Startdato:

01-10-1987

Ledelse/Administration
Birgitte Slæbæk

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
kiropraktisk behandlinger, kiropraktorer, hovedpine, skuldersmerter, røntgenundersøgelser, armsmerter, ryg, akupunktører, røntgenundersøgelse, bækkenløsning, smerter, lændehold, gonstead behandlinger, musearm, spædbørnskolik, facetsyndrom, migræne, behandling af ledsmerter, piskesmæld, behandling af nakkesmerter, muskelsmerter, spændingshovedpine, hofteproblemer, bækkensmerter, brystsmerter, røntgen, discusprolaps, børnekiropraktorer, muskelproblemer, smertebehandlinger, knæskade, kiropraktorklinikker, hold i nakken, behandling af rygsmerter, hold i ryggen, sportsskader, ondt i lænden, bensmerter, hælspore, spædbørn, kroniske smerter, træning, behandling af lændesmerter, børnebehandlinger, behandling af brystsmerter, knæsmerter, diskusprolaps, nakkeproblemer, nakkehold, fysioterapeut, rygtræning, børnebehandling, fysioterapi, knæskader, iskias, akupuktur, idrætsskader, arbejdsskade, tennisalbue, muskelspændinger, ondt i nakken, svimmelhed, børnekiropraktor, tennisalbuer, massager, massage, akupunktur, lumbago, følelsesløshed, genoptræning, smertebehandling, ischias, behandling af skuldersmerter, forebyggelse, slidgigt, golfalbue, rygproblemer, rygbehandling, Gonstead-behandling, massører, kolik, laserterapi, fodskader, fysioterapeuter, nakkesmerter, lændesmerter, kiropraktiske behandlinger, myoser, ankelsmerter, ultralydsskanning, behandlinger af rygsmerter, massør, hoftesmerter, ondt i ryggen, rygsmerter, ledsmerter, rygbehandlinger, knæproblemer, hold i lænden, behandling af bækkensmerter, zoneterapi, kostvejledning
Alternative nummerformater

66169090

66 16 90 90

6616 9090

66 169 090