Om Kiropraktor Bornholm

Hos Kiropraktor Bornholm har vi mange års erfaring med at behandle patienter med forskellige symptomer, diagnoser og sværhedsgrader. Vi er eksperter i en lang række teknikker og takket være kontinuerlige opfølgninger kan vi løbende justere behandlingen, så du får det bedst mulige resultat.

Kiropraktoren behandler hele bevægeapparatet

Har du smerter i muskler og led? Eller døjer du med hovedpine, træthed, svimmelhed, ischias, nervesmerter ifm diskusprolaps eller anden nerveafklemning?

Kiropraktoren kan undersøge og behandle symptomer i hele bevægeapparatet og vi behandler patienter fra vugge til grav. Kiropraktik har ingen alder, for behandlingsmetoderne varierer fra person til person, både afhængig af alder, kropsbygning og eventuelle andre sygdomme. Og så tager jeg naturligvis hensyn til dine egne ønsker i forhold til behandlingsmetoder.

Erfaren Kiropraktor

Hos Kiropraktor Bornholm har jeg mange års erfaring med at behandle patienter med forskellige symptomer, diagnoser og sværhedsgrader. Jeg er ekspert i en lang række teknikker og takket være kontinuerlige opfølgninger kan jeg løbende justere behandlingen, så du får det bedst mulige resultat.

Kiropraktor Bornholms valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Kiropraktor Bornholm Kiropraktor, Bornholm - 1
  • Kiropraktor Bornholm Kiropraktor, Bornholm - 2

Kiropraktor Bornholm, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Kiropraktor Bornholm

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-07-2014

CVR-nr:

26846056

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869040 Kiropraktorer

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Hanne Maria Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

2