Om firmaet

Kjærulff Tietze ApS er et firma, som har specialiseret sig i indramning af malerier, litografier og plakater til bl.a. kunstforeninger, reklamebureauer, firmaer og offentlige institutioner. Vi blev grundlagt i 1986, og vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
32 59 00...
Adresse

Oliebladsgade 5

2300 København S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kjærulff Tietze ApS er et firma, som har specialiseret sig i indramning af malerier, litografier og plakater til bl.a. kunstforeninger, reklamebureauer, firmaer og offentlige institutioner. Vi blev grundlagt i 1986, og vores strategi har altid været, at vi skal levere kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Med vores 25 års erfaring er vi glade for i dag at være leverandør til nogle af Danmarks største virksomheder. Vi er i dag 10 ansatte og har eget værksted.

Supplerende oplysninger

På værkstedet laver vi vores alu- og træindramninger samt glarmesterarbejde - i vores forretning kan man se vores store udvalg i billeder og spejle.

Vi har professionelt lærred til dig der ikke går på kompromis med kvaliteten, og vi laver efter mål som kan laves efter bestilling.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kjærulff Rammer

Omsætning

1 483 tkr

Afkastningsgrad

17.75 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kjærulff Rammer findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KJÆRULFF TIETZE SERVICE ApS

CVR-nr:

15635002

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

126 000

NACE-branche

477840 Kunsthandel og gallerivirksomhed

477110 Tøjforretninger

Startdato:

01-11-1991

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

32590088

32 59 00 88

3259 0088

32 590 088